POLİTİKA

“SANAYİ ŞEHRİ DENİZLİMİZİ DAHA DA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”

“SANAYİ ŞEHRİ DENİZLİMİZİ DAHA DA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”

Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında iş dünyasının önemli temsilcileriyle bir araya geldi. Sanayicilere seslenen Başer; “Sanayi şehri Denizlimizi daha da ileri seviyelere taşıyacağız” dedi.


Başarılı iş insanı, Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Denizli’de faaliyet gösteren fabrika ve işletmeleri her gün ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen AK parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer bu kez de iş dünyasının temsilcileriyle buluştu. Başer ilk olarak AK parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile Denizli Sanayi Odası’nın meclis toplantısına katıldı. Burada iş insanlarına seslenen Ekrem Başer, Denizli’nin her zaman sanayi gücü ile ülkede parlayan bir yıldız olduğuna dikkat çekti. Başer, “Denizli Sanayi Odamızın sanayi şehri Denizlimize katkıları çok büyük. Birlikte şehrimizi daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Gücümüzü üretimden ve ihracattan alıyoruz. El ele, gönül gönüle başta şehrimizin ve ülkemizin ekonomisini çok daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

OMUZ OMUZA TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYORUZ”

Başer daha sonra MÜSİAD ve TÜMSİAD Denizli Şubeleri’ni de ziyaret etti. İş insanlarıyla her zaman diyalog içerisinde olacaklarını ve Denizli’nin evladı, bir iş insanı olarak her zaman birlikte olacaklarını ifade eden Ekrem Başer, “Sanayicisiyle, iş insanıyla, emekçisiyle yıllardır olduğu gibi şimdi de omuz omuza Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Bizim gayemiz şehrimizd eve ülkemizde herkes mutlu ve huzurlu olsun. Birlikte üretip, birlikte kazanalım. İnşallah çok daha ileriye hep birlikte gideceğiz. Bilime, teknolojiye, Anadolu irfanına hep güvendik. Bu topraklardan aldığımız güç ile Dünyanın en büyük ekonomileri arasında çok daha iyi noktalara geleceğiz. Yeter ki gayemiz bir olsun. birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Sen ben demeden, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon