EKONOMİ

SALGAR “DEGİAD’LA GURUR DUYUYORUM”

SALGAR “DEGİAD’LA GURUR DUYUYORUM”
Denizli’deki birçok iş dünyası derneğinin kuruculuğunu yapan İş İnsanı Gültekin Okay Salgar, yine kurucusu olduğu kısa adı DEGİAD olan Denizli Genç İş İnsanları Derneği ile ilgili Denizli Metropol’e konuştu. Salgar, DEGİAD’ın bugün geldiği noktadan gurur duyduğunu söyledi. 

ÖZEL HABER
Denizli Genç İş İnsanları Derneği genel kurulu DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda gerçekleşti. 425 Aktif üyesi bulunan derneğin 15.Dönem Yönetim Kurulu, Denetleme ve Haysiyet Divanı’nın da seçildiği genel kurulda 14.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, 15.Dönemin de Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Genel Kurula DEGİAD önceki dönem Başkanları Gültekin Okay Salgar, Bekir Sıtkı Urganlıoğlu, İbrahim Demireren, Ufuk Semercialbaz ve Hüseyin Katrancı’da davet edilerek onure edildi. O başkanlardan biri olan ve Denizli’deki birçok iş dünyası derneğinin kuruculuğunu yapan İş İnsanı Gültekin Okay Salgar, yine kurucusu olduğu kısa adı DEGİAD olan Denizli Genç İş İnsanları Derneği ile ilgili Denizli Metropol’e özel açıklamalar yaptı.

Salgar “DEGİAD benim gözbebeğim. 30 yıl önce kurduk. Bir bebekti, büyüdü ve 30 yaşına geldi. DEGİAD’ın bugün geldiği noktadan gururlanmamak mümkün değil. Biz çok zor şartlar altında kurduk bu derneği. Düşünün 30 yıl önce Denizli sanayicisi ve iş alemi, bizim gibi gençlerin kurduğu bu derneği merak ediyorlardı. Kurduğumuzda Türkiye’de ilk beş içindeydik. Bugün geldiği noktada ben ve tüm eski, yeni başkanlardan dahil hepimiz gururlanıyoruz. 500’e yakın üye ve hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin bir arada. Tamamen Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan birlik ve beraberlik içinde olmak önemli bir mesaj” diye konuştu. 

Genç jenerasyon iş insanlarına mutlaka sivil toplum kuruluşlarında görev yapmaları çağrısında bulunan Salgar “Genç jenerasyona en büyük tavsiyem şöyle ben bir memur çocuğuyum. Bugün 5 şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Denizli, İstanbul, İzmir ve Romanya’da yatırımlarım var. Sivil toplum örgütlerinde olmakla o kadar çok dost, arkadaş edindim ki. İnsana yatırım yapmak çok büyük bir kazanç. Bu derneklerin önemini herkes anlamalı, bilmeli. İnsan yatırımı büyük bir sermaye. Ben onu yaptım yıllardır… hala da yapıyorum. Şimdilerde TÜRKONFED’in İstişare Kurulu’nda görevliyim” dedi.

GÜLTEKİN OKAY SALGAR’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon