EKONOMİ

DENİZLİ İŞ DÜNYASI ERKEN SEÇİME HAZIR MI?

DENİZLİ İŞ DÜNYASI ERKEN SEÇİME HAZIR MI?
Denizli Metropol’de “Metropol Meydanı” programı DESİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kent ve ülke ekonomisi ile siyaset ve son güncel, gündem konuları konuştu. Konular arasında olan Denizli iş dünyası olası bir erken seçime hazır mı? sorusuna yanıt,  Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İş İnsanı Selim Kasapoğlu’ndan geldi.

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Çok katılımlı, çok sesli Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’dan gerçekleşen canlı yayında program konukları DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyeleri oldu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği katılımcıları, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili son güncel ve gündem konuları Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Programda Denizli İş Dünyası olası bir erken seçime hazır mı? sorusuna yanıt Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İş İnsanı Selim Kasapoğlu’ndan geldi.



Kasapoğlu “Alınacak siyasi bir seçim kararı ne kadar erken olur tartışılır. Türkiye yavaş yavaş seçim sattı mahalline doğru yol alıyor.  Takvim nasıl işler bilemiyorum ama bundan sonra yapılacak seçimin erken seçim kıvamında olmayacağını düşünüyorum. Piyasalar buna hazır mı? Değil mi? Buna şu açıdan bakmak lazım. Türkiye uzun zamandır çok önemli çalkantıların içinden geçiyor. Pandemi süreci dediğimizde, seçim havası bunun yanında hiçbir şey kalıyor. Türkiye, içinde bulunduğumuz sektörler, yaşamadığımız travmaları yaşadık. Tahmin etmediğimiz türbülanslardan geçtik. Bunlardan geçtikten sonra seçim için iş dünyası hazır mı? Ben seçim için iş dünyasının her zaman hazır olduğu düşüncesindeyim” diye konuştu.

DENİZLİ SANAYİ ODASI BAŞKAN YARDIMCISI SELİM KASAPOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon