EKONOMİ

ŞAHANLAR İNŞAAT’IN 45. YIL GURURU

ŞAHANLAR İNŞAAT’IN 45. YIL GURURU

Denizli’nin inşaat sektöründeki öncü firmalarından biri olan Şahanlar İnşaat, 45. Yılını düzenlenen kokteyle kutladı. Firmanın son iştiraki Royal Garden’daki kokteyle Denizli iş dünyasının önemli simaları katılım gösterdi.

HABER MERKEZİ

Denizli’nin inşaat sektöründeki öncü firmalarından biri olan Şahanlar İnşaat, 45. Yılını düzenlenen kokteyle kutladı. Firmanın son iştiraki Royal Garden’daki kokteyle Denizli iş dünyasının önemli simaları, iş insanları, sanayiciler, cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı. Şahanlar İnşaat Yönetimi 45. Yıllarını kutlamanın haklı gururu içinde olduklarını belirterek, kendilerine şimdiye kadar güvenen Denizli Halkı’na teşekkür etti.

AÇIKLAMAYI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Şahanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şahan Metropol’e yaptığı açıklamada “Firmamızın 45. Yılını kutluyoruz. Şirketimiz 1977 yılında babam Süleyman Şahan ile birlikte kurduğumuz bir firma. İlk başladığımızda hedefimiz olan kalite anlayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmedik. Bütün düşüncemiz iyi işler yapmak oldu. Babamla başladım, benim en büyük şansım iki oğlum. Üçüncü kuşak olarak onlar bizden daha iyi hedeflere gidecekler. Biz 45. Yılımızı kutlamak için, hem de hayal ederek kurduğumuz Royal Garden’de buluşmak istedik. Royal Garden’de yerleşim başladı. Bundan sonraki projelere çocuklarımla birlikte devam edeceğiz” dedi.

 

Şahanlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Şahan ise “Herkes en iyi bildiği işi en iyi şekilde yaparsa ülkenin refah seviyesi artar. Bizim de en iyi bildiğimiz iş inşaat. İnşaatları da Denizli’de en güzel ve en estetik şekilde yapmaya çalışıyoruz. Biz müteahhit olarak şehre yapabileceğimiz en güzel katkı yapacağımız binaların güzelliğidir. Binalar güzelleşirse şehir güzelleşir, şehir güzelleşince insanlar güzelleşir diye düşünüyoruz. İşimizi hakkıyla, farklı yapmaya çalışıyoruz. Royal Garden’dayız. Denizli’de ilk kez yapılan tatil konsepti projemizde hedefimize ulaştık” diye konuştu.

 

Şahanlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Atanur Şahan ise yaptığı açıklamada “Şirketimizin 45. Yılını Royal Garden projemizle taçlandırdık. Gerçekten projemiz mini bir tatil köyü konseptinde oldu. Denizli’de daire başına bahçe metrekaresi anlamında en fazla metrekareye düşen proje oldu. 10 bin metrekare alanda 52 daire ve 7 bin 500 metrekare bahçe alanımız var” dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon