EKONOMİ

SADIK GRUBU, “SADIK TARIM” MARKASIYLA GIDA SEKTÖRÜNDE

SADIK GRUBU, “SADIK TARIM” MARKASIYLA GIDA SEKTÖRÜNDE
Denizli iş dünyasının köklü 74 yıllık firması Sadık Grubu, otomotiv, akaryakıt, madeni yağlar, sigortanın ardından tarım ve gıda sektöründe de hizmet vermeye başladı.

Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin yaptığı açıklamada, Sadık Grubu olarak, grup şirketleri içine Sadık Tarım’ı da eklediklerini belirterek, 2009 yılında tarım alanında yatırım yapmaya başladıklarını, işin başında ise eşi Ümran Mersin’in yönetici olarak bizzat bulunduğunu söyledi.



Sadık Tarım markası ile ürün satışlarına başladıklarını da söyleyen Mersin “İstanbul ve Denizli’deki Sadık Petrol marketlerinde, ayrıca Denizli Çamlıktaki Hedonia Gurme Market, Gün Market’in ise Çamlık, Çınar, Servergazi ve Bereketli şubelerinde satışlarımız sürüyor. Yakın zamanda internet üzerinden de satışlarımız başlayacak” dedi.



Sadık Tarım olarak vatandaşlara en doğal ürünleri sunma gayretinde olduklarını söyleyen Mersin “Zeytinyağı ve bal satışlarımız devam ediyor. Gece gündüz emek veriyoruz. Yağlarımız erken hasat soğuk sıkım olup 0,5 dizem yani 0,8‘in altındadır. Ballarımız da doğal süzme, zaman içinde kristalleşip donan gerçek çiçek balıdır. Kendimiz yemediğimiz hiçbir ürünü vatandaşlarımıza sunmuyoruz. Bunu şirket olarak düstur edindik. Sağlıklı ürünler için Sadık Tarım ürünlerini vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile tüketebilirler. Anneler, babalar balımızı çocuklarına hiç düşünmeden yedirebilirler. Herkese sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon