EKONOMİ

SADEM ÜÇLER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

SADEM ÜÇLER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
Sadem Sağlık Grubu tarafından hayata geçirilen Sadem Üçler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Sadem Sağlık Grubu tarafından hayata geçirilen Sadem Üçler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılışa, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bölgenin önde gelen iş insanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Merkezin açılışında konuşan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “Bugün burada modern sağlık standartlarını karşılayan bu yeni tesisin açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu değerli girişimlerinden dolayı Sadem Sağlık Grubu’nu tebrik ediyorum. Denizli halkı için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.



Uzman diş hekimi kadrosuyla büyümeye devam eden Sadem Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Kurucu Hekimi Sadık Demir “2008 yılında başladığımız ve bugünlere ulaşan 16 yıllık başarı hepimizindir. Modern tıbbın onayladığı yöntemler ve teknolojilerle diş hekimliği sağlık hizmetlerini, diş hekimlerimiz ve uzman diş hekimi kadromuzla birlikte sizlerle büyümeye devam ediyoruz. Bu hedefle, 2008 yılında Bayramyeri'nde açtığımız polikliniğimizle başlayan hizmetimizi, 2010 yılı Mart ayında ise Sadem Bayramyeri Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin yeni çok katlı binasında sürdürüyoruz. Denizli'nin her köşesine sağlık taşımayı görev edindik. Ocak 2019'da ise Çivril ilçemizde ki polikliniğimizi hizmete açtık. Sağlıkta yenilikleri her zaman takip etme anlayışını sürdürdük. Bugün ise Sadem Sağlık Grubu olarak Sadem Üçler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi hizmete açmış olmanın haklı gurunu yaşıyoruz” dedi.



Uluslararası sağlık turizmine dikkat çeken Sadem Kurucu Hekimi Demir “Yurt dışından ülkemize gelen hastalarımızın yoğunluğunu dikkate aldık. Bayramyeri Kliniği için Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi kriterleri yerine getirerek hak kazandık. Markalaşma yolunda attığımız adımlarla 2023 yılında ‘SADEMDİŞ’ markasının patentini alarak; Bayramyeri Polikliniği, Çivril Polikliniği ve bugün açılışını yaptığımız merkezimiz ile birlikte Sadem Sağlık Grubunu oluşturduk. Mesleki ahlak kurallarına bağlı kalarak hastalarımızı sağlığına kavuşturmak sizler kadar bizleri de mutlu ediyor. Sadem Sağlık Grubu olarak, sizlerle beraber daha güzel, mutlu ve sağlıklı günleri paylaşmak istiyoruz. Bugün yanımızda olan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a, ailemize ve değerli dostlarımıza çok teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, hekim kadromuza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.



Açılış konuşmalarının ardından, açılış kurdelesi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sadem Kurucu Hekimi Sadık Demir, Demir Ailesi ve uzman hekimler tarafından kesildi. Törenin ardından katılımcılar, Sadem Üçler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini gezdi, sağlık hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon