EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI EĞİTİMLERLE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DENİZLİ SANAYİ ODASI EĞİTİMLERLE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR
DSO Sürdürülebilirlik ve Yeşil Dönüşüm Birimi, GEKA tarafından desteklenen GRI (Küresel Raporlama Girişimi) Sürdürülebilirlik Raporlaması Standardı Lisanslı Uzmanlık Eğitimi, Oda Müjdat Keçeci Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş, eğitim öncesi yaptığı açılış konuşmasında “Oda olarak odağımızda sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşümü koyarak işletmelerimizin küresel çapta rekabet edilebilirliğini destekleyecek proje ve eğitimlerimize devam edeceğiz. Katılımlarınız için sizlere de teşekkür ediyor, verimli bir eğitim olmasını diliyorum” dedi.

Enerji, kimya, inşaat, tekstil, demir-çelik ve danışmanlık alanlarında faaliyet gösteren firmaların, sürdürülebilirlik uzmanları, raporlamadan sorumlu yetkilileri ve mühendislerinin katılım sağladığı eğitimde, DSO Sürdürülebilirlik Müdürü Cansun Özdülger ile DSO Sürdürülebilirlik Uzmanı Sultan Nur Duran da yer aldı.

Eğitmen Erdem Kolcuoğlu tarafından verilen lisanslı eğitimde, DSO Üyesi firmaların değişen regülasyonlar ve talepler doğrultusunda, GRI Standartları ile uyumlu Sürdürülebilirlik Raporlamasını hazırlayabilmeleri için gerekli teknik bilgi ve detaylar katılımcılarla paylaşıldı. Kolcuoğlu, Türkiye’de bu lisanslı bu eğitimi alarak, uzmanlaşan çok az sayıda Lisanslı GRI Raporlama Uzmanı bulunduğuna dikkat çekti.

Sürdürülebilirlik Uzmanları iki gün boyunca süren eğitimlerde ilk modülü tamamlarken; Kasım, Aralık aylarında devam edecek olan GRI Lisanslı Uzmanlık Eğitimleri ile birlikte mesleki gelişimine de katkı sunacak. 3 ayda tamamlanacak olan lisanslı eğitimin sonunda, katılımcılarımıza GRI onaylı sertifikaları teslim edilecek.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon