Bugünün Ev Sahibi Baltalı Grup Oldu
Denizli’de paylaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden birinin sergilendiği iftar programının bugünkü ev sahipliğini Baltalı Grup üstlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen programa kent protokolü de büyük ilgi gösterdi.
İftar sofrasında; Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Öz, Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli OSB ve Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ve Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Mücahid Vural öğrenciler ve vatandaşlarla birlikte oruç açtı.
"Ortak Gelecek Vizyonuyla Bir Aradayız"
Programda konuşan Denizli OSB ve Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Ramazan ayının manevi iklimini gençlerle paylaşmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Baltalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Bölgemizde faaliyet gösteren firmalarımızın katkılarıyla her gün yaklaşık 3 bin öğrencimizle aynı sofrada buluşuyoruz. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu; ortak akıl, ortak gönül ve ortak gelecek vizyonuyla hep birlikte yaşatıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bu mübarek ayın sonuna yaklaşırken, tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum."
Hedef: 80 Bin Kişi
Ramazan ayı boyunca kesintisiz devam eden organizasyon, özellikle Pamukkale Üniversitesi öğrencileri için önemli bir buluşma noktası haline geldi. Denizli OSB'nin öncülüğünde yürütülen bu dev dayanışma hareketiyle, ay sonuna kadar toplam 80 bin kişinin ağırlanması planlanıyor.
0 Yorum