EKONOMİ

RAKİP ÜLKELERLE FİYAT REKABETİNİ NASIL SAĞLAYACAKLAR?

RAKİP ÜLKELERLE FİYAT REKABETİNİ NASIL SAĞLAYACAKLAR?
Heimtextil Fuarı’na katılan Selin Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Küçüker, fuarla ilgili Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Heimtextil Fuarı’na Denizli’den 79 firma katıldı. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Selin Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Küçüker, fuarla ilgili Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

Küçüker “İki yılın ardından gerçekleştirilen fuar bizim için iyi oldu. Beklediğimiz kadar iyi değildi ama verimli bir fuar geçirdik diyebilirim. Asıl bundan sonra başlıyor işimiz. Mevcut müşterilerimizle toplantılar yaptık. Yeni müşterilerle tanıştık. Biz elimizden geleni yaptık. Pakistan,  Hindistan gibi rakip ülkeler çok agresif fiyatlar veriyor,  bu bizi çok etkileyecek. Biz şimdilerde müşterilerimizi elimizde tutmaya çalışıyoruz. Mücadele ediyoruz. Kurlar biraz daha yükselirse, o rakamlara gelirse daha fazla rekabet şansımız olacak. En azından asgari ücrete gelen bu zammı karşılayabileceğiz. Ben geleceğini de düşünüyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon