EKONOMİ

GENÇ BİR GİRİŞİMCİ OLMANIN ZORLUKLARI NE?

GENÇ BİR GİRİŞİMCİ OLMANIN ZORLUKLARI NE?
Heimtextil Fuarı’na ilk kez katılan katılan Story Home Tekstil Şirket Ortağı İzzet Kavas, fuarla ilgili Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Heimtextil Fuarı’na Denizli’den 79 firma katıldı. Almanya Frankfurt’ta fuarın nabzını tutan Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret etti ve fuarla ilgili görüşlerini yansıttı. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Story Home Tekstil Şirket Ortağı İzzet Kavas, fuarla ilgili Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

Kavas “Üç yıl oldu şirketimizi kuralı. İlk kez fuara katılmamıza rağmen yoğunluk yaşadık. Yeni müşterilerimiz var. Mevcut  müşterilerimiz bizleri ziyaret ediyor. Siparişe dönen işlerimiz var. Markamızı böyle bir fuarda duyurabildiğimiz için mutluyuz. Bunu uzun yıllar devam ettirmek istiyoruz. Genç girişimci olmanın zorlukları tabi ki var. Karşınıza çıkan engellerden çok insan faktörü var. “Yapamazsınız” diyen çok oldu. Sizi caydırmaya çalışanlar oluyor. Yoksa diğer başka bir sıkıntı yaşamadık. Tekstil sektöründe çalışıyordum. İşi daha da ileri taşıdık. Denizli’de büyük firmalar var. Bu firmalar ışığında kendi bilgi ve birikimimizle daha iyi yerlere gelmek için çalışıyoruz. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon