EKONOMİ

PAÜ YÖNETİMİ YAVUZÇEHRE TEKSTİL’DE

PAÜ YÖNETİMİ YAVUZÇEHRE TEKSTİL’DE
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yavuzçehre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre’yi, Yavuzçehre Tekstil’in yeni merkezinde ziyaret etti.

Üniversite – Sanayi işbirliğine büyük önem veren ve göreve başladığı günden bu yana bu işbirliğinin gelişmesi için çaba sarf eden Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan;  PAÜ Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yavuzçehre Tekstil’i ziyaret etti.



Rektör Kutluhan ve Yönetim Kurulu Üyelerini burada Yavuzçehre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre ağırladı. Taraflar özellikle üniversite – sanayi işbirliği ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirirken, ardından Ahmet Yavuzçehre Rektör Kutluhan ve Yönetim Kurulu’na Yavuzçehre Tekstil’in yeni merkezini gezdirdi.



Ahmet Yavuzçehre ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Kutluhan'a, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar ve Prof. Dr. İbrahim Kısaç'a, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Çiçek’e değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon