EĞİTİM

PAÜ TANITIM GÜNLERİ SÜRÜYOR… TANITIM STANDI BU KEZ FORUM ÇAMLIK AVM ÖNÜNDE

PAÜ TANITIM GÜNLERİ SÜRÜYOR… TANITIM STANDI BU KEZ FORUM ÇAMLIK AVM ÖNÜNDE
Pamukkale Üniversitesi tarafından hazırlanan PAÜ Tanıtım Günleri sürüyor. Forum Çamlık AVM önünde kurulan PAÜ tanıtım standında Metropol TV’ye konuşan PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Söğüt, aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Pamukkale Üniversitesi’ni tüm ayrıntıları ile anlatan tanıtım günleri etkinliklerinin süreceğini söylerken, amaçlarını anlattı.

ÖZEL HABER
Pamukkale Üniversitesi tarafından hazırlanan PAÜ Tanıtım Günleri sürüyor. Hafta sonu Çınar’da Candoğan Parkı önüne kurulan stant bu kez Forum Çamlık AVM önünde kuruldu.

BİLAL SÖĞÜT'ÜN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Stantta görev yapan öğretim üyeleri ve diğer görevliler aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Pamukkale Üniversitesi’ni tüm ayrıntıları ile anlatıyorlar. PAÜ standını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Söğüt, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara ve Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Bozoğlu ve Emine Yıkılmaz ziyaret etti.



Stantta Metropol TV’ye özel açıklamalarda bulunan PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Söğüt, aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Pamukkale Üniversitesi’ni tüm ayrıntıları ile anlatan tanıtım günleri etkinliklerinin süreceğini söylerken, amaçlarını anlattı.



Prof. Dr. Söğüt “Üniversitemizin bölümlerini öğretim görevlisi arkadaşlarımız kurduğumuz stantlarda aday öğrencilerimize ve ailelerine anlatıyorlar. Okulumuzu tercih etmek isteyen öğrencilerimize tüm bilgileri anlatıp, üniversitemizi tanıtıyoruz. Büyük ailemize tüm aday öğrencilerimizi davet ediyoruz. Velilerimiz ve aday öğrencilerimiz stantlarımızı ziyaret ederek, tüm bilgileri edinebilirler. Üniversitemizin çok büyük avantajları var. Bu avantajları da anlatıyoruz. Öğrencilerimiz gözbebeğimiz ve onlar için tüm kolaylıkları sağlıyoruz. İnanılmaz kampüsümüzle saymakla bitmeyecek tüm avantajları kendilerine anlatıyoruz. Tanıtım etkinlerimiz sürecek” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon