POLİTİKA

DEVA PARTİSİ DENİZLİ’DE TÜM YAPILANMASINI TAMAMLADI

DEVA PARTİSİ DENİZLİ’DE TÜM YAPILANMASINI TAMAMLADI
Denizli’de ilçe ve mahalle yapılanmasını tamamladıklarını söyleyen Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Metropol TV’yi özel yaptığı açıklamada Denizli ve ülkedeki yükselişlerinin süreceğini belirterek iddialı konuştu…

ÖZEL HABER
Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Metropol TV’yi özel yaptığı açıklamada göreve geldikleri 8 ay içinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

BEKİR KIRAR'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Kırar “Deva Partisi İl Başkanlığı görevimi 8 aydır sürdürüyorum. Bu süre zarfında hiç durmadan sabah akşam çalışıyoruz. Şu anda 19 ilçede ilçe başkanlarımız görevinin başında. Bu bizim için çok önemli. Tüm Türkiye’de en hızlı teşkilatlanmayı gerçekleştiren iliz. Denizli’de 674 mahallenin 236’sında mahalle temsilcimizi atamış durumdayız. İlk geldiğimiz günden bu yana 2 binin üzerinde üyemizle yükselişimizi sürdürüyoruz. Her gittiğimiz yerde bize olan büyük teveccühün farkındayız. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Hiç durmadan çalışıyoruz. Denizli’nin en ücra köşesine kadar gidiyoruz. Vatandaşlarımızın umudu olduğumuzu da biliyoruz. Şimdiye kadar aldığım görevleri hep layıkıyla yapmaya çalıştım. Deva Partisi’ni de Denizli’de layık olduğu yere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devem edeceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon