EĞİTİM

PAÜ REKTÖRÜ PROF.DR. AHMET KUTLUHAN OLDU

PAÜ REKTÖRÜ PROF.DR. AHMET KUTLUHAN OLDU
Pamukkale Üniversitesi’nde 10 Ağustos’tan bu yana vekaleten görev yapan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın asaleti onaylandı. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kutluhan böylece PAÜ’nün resmen Rektörü oldu…

Pamukkale Üniversitesi’nde görevden alınan Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın yerine Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kutluhan 10 Ağustos tarihinde vekaleten atanmıştı.

Ardından PAÜ Rektörlük seçimi için aday başvurusunda bulunuldu. Sayının 35’i geçtiği ve bunlardan 15’inin Denizli’den ve PAÜ bünyesinden olduğu, 20’den fazla isminde diğer üniversitelerden başvuruda bulunduğu ileri sürülmüştü. Bu kadar başvurunun yapıldığı rektörlük için karar verildi.

Prof.Dr. Ahmet Kutluhan, yeni yılın yapılan ilk atamalarından biri oldu.  Kutluhan Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Pamukkale Üniversitesi’nin yeni rektörü unvanını aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla birlikte vekaleten yaptığı rektörlük görevine asaleten atandı.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon