EKONOMİ

“PARA BİR AVUÇ PİRE. SIKACAKSIN. GEVŞETİRSEN UÇAR”

“PARA BİR AVUÇ PİRE. SIKACAKSIN. GEVŞETİRSEN UÇAR”
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği ve Denizli Metropol Haber işbirliği ile “DETGİS'in '20. Yılında 20 Duayen İş insanı” ile belgesel tadında hazırlanan programa katılan duayen iş adamı Bahar Tekstil Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aysu, kendisine başarısının sırrı sorulduğunda öyle bir cevap verdi ki…

ÖZEL HABER
Tekstil duayenlerinin hayatlarının anlatıldığı programa katılan duayen iş insanı Bahar Tekstil Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aysu, iş ve özel hayatından kesitler anlattı. DETGİS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes’e esleğe nasıl başladığından, bugünlere nasıl geldiğine kadar birçok konuda tecrübelerini aktaran İş insanı Aysu, iş yaşamındaki başarısının sırlarını da Denizli Metropol ile paylaştı.



DETGİS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Kes’in “Duayen bir sanayici olmanın sırrı nedir?” sorusunu yanıtlayan Bahar Tekstil Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aysu, örnek ve ibret alınacak bir cevap verdi. Aysu “Kendi işini kendin bil. İşinin sahibi ol. İşin sırrı burada. Yaptığın işe devam ederken, başkasının yaptığı işe bakma. Kendinden yükseklere bakma, aşağıdakilere bak benim işim iyi de. Yukardakileri de bakıp aç gözlülük yapma. Benim düsturum hep bu oldu. Başında oturmadığın iş senin değildir. Kaybedersin. Senin sözün geçecek. İş senin elinde olacak. Para bir avuç pire. Hep sıkacaksın. Gevşettiğin an uçar” ifadelerini kullandı.   

AHMET AYSU’NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon