EKONOMİ

“DENİZLİ’Yİ NEDEN TANITAMIYOR, ANLATAMIYORUZ?”

“DENİZLİ’Yİ NEDEN TANITAMIYOR, ANLATAMIYORUZ?”
Denizli Genç İş İnsanları Derneği Üyelerinin hem kendilerini, hem de firmalarını anlattığı “DEGİAD Konuşuyor” programına katılan DEGİAD Üyesi ve Bozalioğlu Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Enis Emre Boz’dan Denizli’nin tanıtımı ile ilgili çarpıcı bir yorum geldi.  

ÖZEL HABER
DEGİAD üyelerini tanıtan, anlatan programın beşinci bölümüne katılan ve DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Halit Coza’nın sorularını yanıtlayan DEGİAD Üyesi ve Bozalioğlu Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Enis Emre Boz, Denizli’nin tanıtımı ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.



Programı sunan Halit Coza’nın “Dünyanın birçok kentini çok gezen bir insan olduğunu bildiğim için Denizli ile ilgili tespitlerini merak ediyorum. kent için neler söylersin?” sorusu üzerine Boz “İşim nedeniyle çok fazla ülke ve şehir gezdim. Denizli’de sıkıntı ulaşım konusunda. İki günlük bir iş gezisi, üç dört gün sürüyor. İzmir ya da Antalya’dan uçuş yapıyoruz. Bu ticaretimizi zorlaştırıyor. Denizli’nin kültürel, doğal ve tarihsel zenginliklerini de misafirlerimize tanıtmakta zorluk çekiyoruz. İtalya’dan bir misafirimizi Pamukkale’de konaklatıp, Güney’de ve Çal’da şarap tattırmak bizim için büyük bir başarı. İtalyanlar en güzel şarap onlarda sanıyor. Bizim Çal ve Güney Bölgesi şarapları Toscano ile eşdeğer şarap üretiyor. Yarışmalarda birinci olan şaraplarımız var. Bir Çallı olarak bununla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.  

ENİS EMRE BOZ’UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon