EKONOMİ

PANDEMİYLE BİRLİKTE İÇMİMARLARIN ÖNEMİ NEDEN ARTTI?

PANDEMİYLE BİRLİKTE İÇMİMARLARIN ÖNEMİ NEDEN ARTTI?
Serra Urganlıoğlu İçmimarlık Ofisi Sahibi Serra Urganlıoğlu, Metropol TV’ye yaptığı açıklamada pandemiyle birlikte insanların tarz değiştirdiğini ev evleri için daha çok bütçe ayırdıklarını belirterek, böylece içmimarlara daha fazla iş düştüğünü ve mesleğin öneminin daha da arttığını söyledi. 

ÖZEL RÖPORTAJ
Serra Urganlıoğlu İçmimarlık Ofisi Sahibi Serra Urganlıoğlu, Metropol’e özel yaptığı değerlendirmelerde, insanların pandemiyle birlikte konut tarzını değiştirdiğini ve bireysel konutlara yöneldiğini belirterek, burada da içmimarlara ihtiyacın daha da arttığını açıkladı. 

SERRA URGANLIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Urganlıoğlu “Herkes içmimarla çalışmalı. Pandemi hepimize evlere hapsetti. Balkonu olanlar balkona, bahçesi olanlar bahçeye çıktı. Olmayanlar şöyle dönüp bir evine baktı. Bütçelerini tatil ya da başka şeylere harcıyorlardı. Dediler ki madem ben evimdeyim, evimi daha da güzelleştireyim, kendimi daha iyi hissedeyim. Böylece içmimarlık Denizli’de daha da yükselişe geçti. İnsanlar artık bir profesyonelle çalışmanın önemini anladılar. Bizim işimiz bir mekanı en uzun vadede kullanıcının işine yarayacak şekilde tasarlamak” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon