KÜLTÜR-SANAT-TURİZM

PAMUKKALE YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ, DENİZLİ METROPOL’Ü ZİYARET ETTİ

PAMUKKALE YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ, DENİZLİ METROPOL’Ü ZİYARET ETTİ
Pamukkale Yörük Türkmen Derneği, pandemi nedeniyle ara verdiği tanıtım ve hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek Yönetimi ziyaretler kapsamında Denizli Metropol’ü ziyaret etti.

Pamukkale Yörük Türkmen Derneği pandemi nedeniyle ertelediği tanıtım ve hayırlı olsun ziyaretlerine tekrar başladı Ziyaretler kapsamında Pamukkale Yörük Türkmen Derneği Başkanı İskender Doğan ile birlikte Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Denizli Metropol’ü ziyaret etti.

DERNEK YÖNETİMİNİ ZOR VE ACAR AĞIRLADI
Ziyarette Başkan Doğan’a Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Uyaroğlu ve Ali Özdemir Saruhanlı ile aynı zamanda Kadın Kolları Başkanı olan Sevgi Tuyji de eşlik etti. Ziyarette dernek yönetimini Denizli Metropol Kurucusu Arif Zor ile Haber Koordinatörü Murat Acar ağırladı.

“DENİZLİ İŞ DÜNYASININ KALBİ DENİZLİ METROPOL’DE ATIYOR”
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Pamukkale Yörük Türkmen Derneği Başkanı İskender Doğan “Denizli medyasına yeni bir soluk getirdiği için Denizli Metropol’e çok teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı hayırlı olsun ziyareti yapamamıştık. Yeni normalleşme ile birlikte ilk ziyaretimizi de Denizli Metropol’e yapıyoruz. Denizli Metropol normal bir internet haber sitesi değil. Çok büyük yatırım yapılmış. Bu Denizli için bir şans. Aynı zamanda Denizli’de eksikliği hissedilen bir alanda, ekonomi ağırlıklı yayını olması da çok önemli. Denizli iş dünyasının kalbi Denizli Metropol’de atıyor” dedi.  

“DENİZLİ’NİN EN BÜYÜK STK’SI OLACAĞIZ”
Dernek çalışmalarını da anlatan Başkan Doğan “Kuruluşumuzdan bu güne geçen 3 yıllık süreçte çok güzel icraatlar yaptık. Pandemiden dolayı ara vermiştik. Hedeflerimiz çok büyük. Öncelikle Yörüklerin yaşamını anlatan Denizli’de bir belgesel yapacağız. Yılın belli aylarında eski Yörük yaşamını anlatan şenlikler, etkinlikler düzenleyeceğiz. Biz Denizli’de iddialıyız. Denizli’nin en büyük STK’sı olmak istiyoruz. Bize talep çok fazla. Binin üzerinde vatandaşımız üyelik için başvurdu. Ben önümüzdeki bir iki yıl içinde 15 – 20 bin üyeye ulaşacağımızı düşünüyorum. İnsanlar örf ve adetlerine önem veriyor. Yörükler ülkesini vatanını bayrağını seven insanlardır” dedi.

KİTAP HEDİYESİ VE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN ŞİİR
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdemir Saruhanlı, ziyaret sonunda İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitleri’ne şiirini seslendirdi. Ziyarette Pamukkale Yörük Türkmen Derneği Başkanı İskender Doğan, son yazdığı kitabı Duygularım Sel Oldu’yu Arif Zor ve Murat Acar’a hediye etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon