PAMUKKALE

PAMUKKALE BELEDİYESİ 2025 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU

PAMUKKALE BELEDİYESİ 2025 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU
Pamukkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında 2025 yılı bütçesi belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Bu bütçe Pamukkale halkına hizmet olarak kullanılacaktır” dedi.

Pamukkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı 2. birleşiminde 2025 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında yapılan oturumda Pamukkale Belediyesi’nin 2025 yılı taslak bütçesi 2 milyar 500 milyon lira olarak belirlendi.

Meclis toplantısından konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Biz ‘Bu kenti birlikte yöneteceğiz’ dedik. Göreve geldiğimiz 31 Mart tarihinden itibaren bu kenti daha iyiye taşımak için çalışıyoruz. Bu süre zarfında önceki dönemden kalan enkazla ilgili ödemeler yaptık. Yıllardır dağıtılmayan çöp poşetlerini halkımıza ulaştırdık. Halk Ekmek hizmetini başlattık. Yakında 7. halk Ekmek büfesini açacağız. Pazaryerleri yapıyoruz. Biz bu hizmetlerimizle halka dokunuyoruz. Bizim amacımız Pamukkale’yi kalkındırmak. 2025 yılına girerken güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hazırladığımız bütçenin harcama noktaları vatandaşımıza olacak. Bu bütçe halkımıza hizmet için harcanacak. Her şeye rağmen bu kent hak ettiği hizmeti alacaktır. 2025 yılı bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon