MERKEZEFENDİ

OYUNCULUK, YARATICI DRAMA, YARATICI YAZARLIK VE İNGİLİZCE KURS KAYITLARI BAŞLADI

OYUNCULUK, YARATICI DRAMA, YARATICI YAZARLIK VE İNGİLİZCE KURS KAYITLARI BAŞLADI
Merkezefendi Belediyesi’nin açtığı ‘Oyunculuk, Yaratıcı Drama, Yaratıcı Yazarlık ve Yabancı Dil Kursu’ kayıtları başladı.

Merkezefendi Belediyesi, gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslar açmayı sürdürüyor. Talepler üzerine ücretsiz ‘Oyunculuk, Yaratıcı Drama, Yaratıcı Yazarlık ve Yabancı Dil Kursu’ kayıtları başladı. Yaratıcı Drama kursuna başvuracak 7 – 13 yaş arasındaki çocuklar, topluluk önünde kendilerini rahatça ifade edebilecekleri eğitimler alacak.

Tiyatro kursunda temel oyunculuk eğitimi verilecek. Eğitim tamamlandıktan sonra kursiyerler sahne alıp uygulamalı olarak oyun oynayacak. Tiyatro kursuna 15 yaş ve üzerindeki kişiler başvurabilecek.

18 yaş üzeri gençlere ve yetişkinlere yönelik verilecek olan Yaratıcı Yazarlık kursunda, dramatik metin yazımı, tiyatro tarihi ve oyun analizi dersleri uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Oyunculuk, Yaratıcı Drama, Yaratıcı Yazarlık Kursu kayıtları, 6 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Başvurular, Merkezefendi Kültür Merkezi’mizden yüz yüze yapılacak. Detaylı bilgi için 444 8 662 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

İNGİLİZCE KURS KAYITLARI MERKEZ KÜTÜPHANE’DEN YAPILACAK
Merkezefendi Belediyesi eğitime desteklerini sürdürüyor. 18 – 50 yaş arasındaki vatandaşların kayıt olabileceği, kontenjan ile sınırlı A1 ve A2 seviye İngilizce kurs kayıtları başladı. İngilizce kursuna başvurular Merkez Kütüphane’den şahsen yapılacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon