ÇAL

“OSMAN ABİ BİZİ KIRMIYOR, DAHA ÇOK HİZMET İSTİYORUZ”

“OSMAN ABİ BİZİ KIRMIYOR, DAHA ÇOK HİZMET İSTİYORUZ”
Çal ilçesinin Sazak ile Sakızcılar arasındaki 12 kilometrelik yolun genişletme çalışması bittikten sonra asfalt dökümü yapıldı. Burada Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir araya geldi, vatandaşlarla uzun süre sohbet ettiler. Akcan, “Büyükşehir ile uyum içinde çalışıyoruz. Osman Abi bizi kırmıyor. Ancak, daha çok hizmet istiyoruz. Bunun da sözünü aldık. Teşekkürler Osman abi” dedi.

Karakaya mahallesinde yapılan toplantıya çok sayıda vatandaş ve muhtarlar katıldı. Sakızcılar, Karakaya, Sazak ve Kaplanlar mahallelerinden geçen 12 kilometrelik yolun genişletilme çalışmaları bitti. Asfalt dökümü yapıldı. Asfalt dökümü için düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’da katıldı. Akcan ve Zolan vatandaşlara hitap etti, taleplerini aldılar. Zolan, Çal’ın başka mahallelerinin yollarının da asfaltlanacağı sözünü verdi.



Vatandaşlara seslenen Başkan Akcan ise, “Büyükşehir ile uyumlu, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Osman abi, taleplerimizi mümkün olduğunca karşılıyor. Ancak, biz Çal’a daha çok hizmet istiyoruz. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı Asman abimize Çal halkı adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkanlar Zolan ile Akcan, bir hafta sonra Çal’da “Genişletilmiş Çal Toplantısı” düzenlenmesi için program yaptı. Toplantıya her iki belediye ile muhtarlar, daire müdürleri de katılacak. Sorunlar masaya yatırılıp çözüm aranacak.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon