EKONOMİ

ÖNALLAR GIDA’DAN GELENEKSEL BALIK YEMEĞİ ETKİNLİĞİ

ÖNALLAR GIDA’DAN GELENEKSEL BALIK YEMEĞİ ETKİNLİĞİ
Önallar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Alptuğ Önal, sportif balık avcılığı kapsamında İzmir’de tuttuğu orkinosları, Önallar Gıda Tesisleri’nde düzenlenen yemek etkinliği ile kent protokolü ve Denizlili iş insanlarına ikram etti.

Önallar Gıda Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu başta olmak üzere iş dünyasından çok sayıda isim ve davetli katıldı.



Önallar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Önal ile Yönetim Kurulu Üyesi Alptuğ Önal, davetlileri karşıladı, usta eller tarafından mangalda hazırlanan orkinos misafirlere ikram edildi. Mangalda hazırlanarak servis edilen orkinosların tadına bakan misafirler, geleneksel hale getirilen etkinlikten ve ikramdan dolayı Önal Ailesi’ne teşekkür etti.



Önallar 5. Geleneksel Orkinos İkramı etkinliklerine katılan herkese teşekkür eden Alptuğ Önal “Bu yıl orkinos ikramımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Böylesi bir etkinliğe imza atmanın da onuru ve mutluluğu içindeyiz. Bu sene de İzmir Çeşme açıklarında gerçekleştirdiğimiz balık avı, açıkçası bereketli geçti. Toplamda 9 tane orkinos tuttuk. Et kalitesi de bir hayli güzel! Bu özel lezzeti Denizli’deki sevdiklerimizle her zaman olduğu gibi bu yıl da paylaşmak istedik. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon