EKONOMİ

O BAŞKAN ANKARA’DA HASTALANDI, ACİL AMELİYAT OLDU

O BAŞKAN ANKARA’DA HASTALANDI, ACİL AMELİYAT OLDU
Denizli’de son dönem yaptığı çalışmalarla dikkat çeken iş insanı - oda başkanı, bir ihaleye katılmak için gittiği Ankara’da rahatsızlandı. Denizli’ye dönen oda başkanı acil ameliyat edildi.

Denizli’de Başkanlığa seçildiği günden beri yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na nazar değdi.

Aynı zamanda Denizli Makina İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı olan Selim Kasapoğlu, çok önem verdiği Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı ihalesi için Perşembe günü Ankara’ya gitti. Ankara’da alt yapı ihale toplantısına katılan Kasapoğlu, toplantı sonrası fenalaştı.

Selim Kasapoğlu acil olarak TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk muayenede Kasapoğlu’nun safra kesesi ile ilgili rahatsızlık yaşadığı öğrenildi. İlk müdahalesi burada yapılan Kasapoğlu, acil Denizli’ye getirilerek safra kesesinden ameliyat oldu.

Sağlığına kavuşan Selim Kasapoğlu’nun bir gece hastanede yattıktan sonra evinde istirahat ettiği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Kasapoğlu’nun bir süre daha evinde dinleneceği ve daha sonra yine görevine döneceği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon