EKONOMİ

NİHAT ZEYBEKCİ DENİZLİ SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ İÇİN NE DEDİ?

NİHAT ZEYBEKCİ DENİZLİ SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ İÇİN NE DEDİ?
Denizli sanayi ve iş dünyası 4 Ekim Salı günü yapılacak şimdilik iki adaylı Denizli Sanayi Odası seçimlerini konuşuyor.  Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Sanayi Odası seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, neye işaret etti? Haberimizde…

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizlili İş İnsanı, Kaynak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaynak’ın oğlu Kazım Kaynak, Eskişehir’de sağlık camiasının önemli isimlerinden biri olan Dr. Mehmet Kuşku’nun kızı Elif ile düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Nikah törenine eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte katılan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Sanayi Odası seçimleri ile ilgili Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. 

NİHAT ZEYBEKCİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Zeybekci “Denizli Sanayi Odası’na aday olan iki arkadaşımız da birbirinden değerli, çok iyi tanıyıp sevdiğimiz arkadaşlarımız. Tüm odalarımızın bugüne kadar olan tüm seçimlerinde, Denizli’ye yakışır şekilde icra edildiği, birlik ve beraberliğin en iyi şekilde gerçekleştiği, perçinlendiği, Denizli’nin eni iyi şekilde temsil edildiği, Denizli’ye yakışan bir sonuçla, bir düğün ve festival havasında seçimler geçtiğini gördük. Ben bu seçiminde öyle olacağını düşünüyorum. İnşallah Denizlimiz için hayırlısı olsun. Denizli’yi temsil etme anlamında en iyi arkadaşlarımız ve ekibin seçileceğine inanıyorum. Hayırlı olmasını diliyorum bir  Denizli Sanayi Odası  Üyesi olarak” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon