EKONOMİ

DOSTEK’TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

DOSTEK’TE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK), 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılışını düzenlenen programla gerçekleştirildi. Bin 20 öğrenci yeni eğitim-öğretim yılına “Merhaba” dedi.  DOSB Başkanı Abdülkadir Uslu “DOSTEK’e talep çok büyük. 200 kişilik 9 sınıfa 2000 öğrenci başvurdu. İnşallah buradan Nobel Ödüllü talebelerimiz çıkacak” dedi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK), 2022-2023 eğitim-öğretim yılı açılış programı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. 9,10,11,12 sınıf 1020 öğrenci yeni eğitim-öğretim yılına “Merhaba” dedi.

BAŞKAN USLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...



“DOSTEK’E TALEP ÇOK BÜYÜK”
Yeni eğitim öğretim yılı açılışında Metropol TV’ye açıklamalarda bulunan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu “Büyük bir gururla 4 yıl önce başladığımız DOSTEK yolculuğumuz devam ediyor. DOSTEK’e talep çok büyük. Türkiye’de yeni bir ufuk açmak istiyoruz. 2 bin öğrenci başvurdu, biz 9 sınıfa 200 kişi alabildik. İnşallah buradan Nobel Ödüllü talebelerimiz çıkacak. Bizler tüm desteğimizi veriyoruz. Başarılar için çalışıyoruz. DOSTEK’in sesini duyuracağız. OSB olarak bir vakıf kurarak okulumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.



DOSTEK HAKKINDA
DOSTEK,  Elektrik Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi ve Moda Tasarım olmak üzere beş farklı alan olup bu alanlarda eğitim öğretim hizmeti vermektedir.



Denizli ekonomisine ve sanayisine  nitelikli ara eleman yetiştirmek amacı ile açılan DOSTEK, mezun olan öğrencileriyle bugün Denizli’de tekstil ve sanayi başta olmak üzere tüm sanayi dallarının nitelikli, yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamaktadır.




 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon