EKONOMİ

NEVZAT ÖZEL YAŞAMINI YİTİRDİ, TEKSTİLİN DUAYENLERİ, DOSTLARI ACI KAYIP İÇİN NE DEDİ?

NEVZAT ÖZEL YAŞAMINI YİTİRDİ, TEKSTİLİN DUAYENLERİ, DOSTLARI ACI KAYIP İÇİN NE DEDİ?
Denizli tekstil ve iş dünyasının önemli isimlerinden duayen işadamı Nesa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Özel yaşamını yitirdi. Nevzat Özel için birlikte mesai yaptığı dostları, arkadaşları Denizli tekstil sektörünün duayenleri Denizli Metropol’e özel ne dedi? İşte açıklamalar…

NİHAT ZEYBEKCİ: “Güler yüzlü vefalı, güzel insan Nevzat Özel ağabeyimizi kaybettik. Allah rahmeti ve merhametiyle muamele etsin. Sevenleriyle cennetinde kavuştursun inşallah”

DERYA BALTALI: “Nevzat Ağabey çok sevdiğim bir insandı. İhracata ilk başlayan kişilerin başında geliyor. Böyle sanayicilere emekçi sanayici denir. Her gün işinin başındaydı. Çok yakın çalıştığım bir ağabeyimdi. Birlikte çok mesai yaptık. 3 Kasım günü kendisi ile görüştüm. Hasta oldum, şimdi tedavi için hastaneye geldim demişti. Çok fazla iyileşeceğini ummuştum. İyiye gidiyoruz demişti. Denizli’nin duayen sanayicilerinden dediğimiz değerli pırlanta gibi bir sanayicimizi o melun hastalık yüzünden kaybettik. Çok üzüldüm. Ailesine ve tüm sanayicilere başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın”

ZAFER KATRANCI: “Çok değerli bir büyüğümüzü, ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Denizli iş dünyası çok önemli bir ismi kaybetti. Sektörümüzün duayenlerindendi. Ben buradan kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve Denizli iş dünyasına başsağlığı diliyorum”

ABDÜLKADİR USLU: “Allah rahmet eylesin. Çok iyi bir dost ve arkadaştı. İyi bir işadamı idi. Beraber çalıştık. İyi yürekli kimsenin kalbini kırmayan çok iyi bir arkadaşım, dostumdu. Kendisi ile dün görüştüm. İyileşmişti. Cennet mekanı olsun. Memlekette böyle çınarlar birer birer gidiyor. Hüküm Allah’ın. Hepimizin başı sağolsun”

OSMAN AYDINLI: “Allah rahmet eylesin. Çok çalışkan birini kaybettik. Denizli için faydalı bir insandı. Mesleğini çok severdi. Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sözün bittiği yer. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Denizli iş dünyasının başı sağolsun”

PAMUKKALE EĞİTİM VAKFI BAŞKANI PROF. DR. HASAN KAZDAĞLI “Saygıdeğer insan, vizyoner ve yenilikçi kişiliği ile Denizli iş dünyasının duayen ismi, yardımseverlik ve hayırseverlik konusunda öncü, güler yüzüyle herkesin kalbinde yer bulan değerli ağabeyimiz Nevzat Özel’i kaybettik. Kendisini yakından tanıma fırsatı bulmuş şanslı kişilerden biri olarak, unutulmaz izler bırakarak aramızdan ayrılan Nevzat ağabeyimizi her zaman hayırla yad edeceğimizi belirtmek istiyorum   Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanının cennet olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Kederli ailesine, yakınlarına ve tüm Denizli’mize başsağlığı diliyorum”

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon