EKONOMİ

NEVZAT ÖZEL HAYATINI KAYBETTİ, DENİZLİ İŞ DÜNYASI KURMAYLARI YASTA

NEVZAT ÖZEL HAYATINI KAYBETTİ, DENİZLİ İŞ DÜNYASI KURMAYLARI YASTA
Denizli tekstil ve iş dünyasının önemli isimlerinden duayen işadamı Nesa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Özel hayatını kaybetti. Denizli Metropol, Özel’in vefatını Denizli iş dünyasının temsilcilerine sordu, duygularını öğrendi… İşte o yorumlar…
 
DENİZLİ TEKSTİL VE GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ BAŞKANI MUKADDES BAŞKAYA:. Denizli için çok büyük bir kayıp. Denizli tekstil sanayisi için çok kıymetli bir isimdi. Hepimiz çok üzgünüz. Onunla son röportajı yapma onuruna eriştim. Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği ve Denizli Metropol Haber işbirliği ile “DETGİS'in '20. Yılında 20 Duayen İş insanı” programında Nevzat Özel ile son röportajı ben yapmıştım. Üzüntümün tarifi yok. Hepimizin başı sağolsun”

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN: “Denizlimizin medarı iftiharı, hayırsever, herkese destek veren Denizli’de yardım dediğimizde ilk akla gelen, aradığımızda katkı sağlayan bir ağabeyimizdi. Çok üzüntülüyüm. Mekanı cennet olsun. Denizli halkı tarafından çok sevilen bir büyüğümüzdü. İhracata, üretime, istihdama sürekli destek veren biriydi. Onun için ne söylesem az. Allah gani gani rahmet eylesin”

DENİZLİ SANAYİ ODASI BAŞKANI MÜJDAT KEÇECİ: “Her şeyden önce rahmetli çok iyi bir adamdı. Sanayiciydi, tekstilciydi. Denizli için Babadağ için kalbi atardı. Çok iyilikseverdi. Sosyal hayatın, yardımlaşma hayatının içindeydi. Düşkünlere fakirlere çok yakındı. Çoğu zamanda problemi olan sanayicinin arabulucusuydu. Derdini çözeniydi. İyi bir sanayici ve iyi bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin, Denizli ve iş dünyasının başı sağolsun”

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ BAŞKANI HÜSEYİN MEMİŞOĞLU: “Nevzat Özel sadece bir sanayici değildi. Sanayiciliğinin önünde Kaleiçi’nde yetişmiş bir esnaf kimliği de vardı. Yumuşak ve uzlaşmacı karakteri ile ortaya herkesin örnek aldığı bir insan modeli çıkarmıştı. Hepimize örnek olan, gerektiğinde kendisine danıştığımız, fikirlerinden fayda gördüğümüz bir büyüğümüzdü. Allah rahmet eylesin. Denizli’nin başı sağolsun”

DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ: “Denizli’den bir yıldız daha kaydı. Denizli’nin çalışan, sevilen, sanayici kişiliği ile ön plana çıkan, ülkesi için şehri için daima en iyisini düşünen bir isimdi. Allah rahmet eylesin diyorum”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon