POLİTİKA

NECDET YILMAZ İSTİFA ETTİ…

NECDET YILMAZ İSTİFA ETTİ…
Cuma günü gerçekleştirilen Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimlerinin bir kez daha Cumhur İttifakına kaptırılması beraberinde istifa getirdi. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Necdet Yılmaz’ın istifa ettiği öğrenildi.

Merkezefendi Belediyesi’nin encümen üyeliği seçimleri geçtiğimiz Cuma günü Merkezefendi Belediye Meclis Toplantısı’nda gerçekleştirildi…

Seçimde üç üye için gizli oyla seçime gidildi. MHP’li Fırat Dağdeviren 26 oy, Memleket Partisi’nden Murat Cımık 21 oy ve AK Parti’den Yavuz Aki 20 oy alarak Merkezefendi Belediyesi’nin yeni encümen üyeleri seçildi.

Millet ittifakının adayları olan İyi Partili Ayhan Çetin 16 oy, CHP’li Özdilek Koçoğlu 15 oy ve Sündüz Başsorgun ise 5 oy alabildi.

CHP’deki ‘encümen krizi’ Cuma gününden bu yana partinin ve kulislerin en çok konuşulan konularının başında gelirken, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimlerinin bir kez daha Cumhur İttifakına kaptırılması beraberinde istifa getirdi. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Necdet Yılmaz’ın istifa ettiği öğrenildi.

Yılmaz suskunluğunu korurken, CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı ve CHP İl Başkanlığı’ndan da henüz ses seda yok…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon