EKONOMİ

MÜSİAD BAŞKANI BOYACI’DAN “HONAZ TÜNELİNİ TRAFİĞE AÇIN” ÇAĞRISI

MÜSİAD BAŞKANI BOYACI’DAN “HONAZ TÜNELİNİ TRAFİĞE AÇIN” ÇAĞRISI
Honaz Tüneli Ankara yolundan giriş yönü kapatıldı. Uzun ve titiz çalışmalar sonucunda, 8 Ağustos tarihi itibarıyla bu kısım tekrar trafiğe açıldı. Tünelin Antalya yolunda bulunan giriş kısmı ise şu an için kapatılmış durumda.. Bu durumdan sürücülerin hem de bölge ekonomisinin etkilendiğini dile getiren MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, bu sürecin bir an önce sonuçlanması gerektiğini dile getirdi. Boyacı, tünelin kesintisiz ve güvenli bir şekilde trafiğe açılması çağrısında bulundu.

Denizli'de Ankara yolunu Antalya yoluna bağlayan Honaz Tüneli, uzun bir inşaat sürecinin ardından nihayet hizmete girdi. Ancak ne yazık ki, tünelin açılmasının ardından güvenlik endişeleri Karayolları Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Bu nedenle, tünelin Ankara yolundan giriş yönü kapatıldı. Uzun ve titiz çalışmalar sonucunda, 8 Ağustos tarihi itibarıyla bu kısım tekrar trafiğe açıldı.

Tünelin Antalya yolunda bulunan giriş kısmı şu an için kapatılmış durumda. Bu hem sürücülerin hem de bölge ekonomisinin etkilendiği bir gerçek. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, bu sürecin bir an önce sonuçlanması gerektiğini dile getirdi. Boyacı, tünelin kesintisiz ve güvenli bir şekilde trafiğe açılması çağrısında bulundu.

Başkan Boyacı, aynı zamanda daha fazla güvenlik sağlanabilmesi amacıyla tünelde gerekli önlemlerin alınarak tek şerit üzerinde trafik akışına izin verilmesi gerektiğini de vurguladı. Bu öneri, hem sürücülerin hem de tüneli kullanacak olanların güvenliği açısından önem taşıyor.

Boyacı "Honaz Tüneli'nin karşılaştığı güvenlik ve trafiğe uygunluk sorunları, bölge için kritik bir konu haline gelmiş durumda. Yetkililerin bu sorunları en kısa sürede çözerek tünelin verimli ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlaması, hem bölge ekonomisi hem de sürücüler için büyük bir önem arz ediyor" diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon