YAŞAM-GÜNCEL

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDE SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

MUHTARLAR DERNEĞİ’NDE SEÇİM HEYECANI YAŞANDI
Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Osman Yüreci ve yönetim kurulu güven tazeledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Denizli’deki üye muhtarların katılımıyla Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut başkan Osman Yüreci ve yönetim kurulu tüm muhtarların oyunu alarak güven tazeledi.



Genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, STK temsilcileri katıldı. Güvenoyu alarak göreve devam diyen Başkan Osman Yüreci, genel kurul sonrası “Denizli’deki muhtarlarımızın daha iyi şartlarda ve özlük haklarının iyileştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Dernek olarak çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek. Bu süreçte bize desteklerini hiç esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere, tüm ilçe belediye başkanlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon