EKONOMİ

MODA TASARIM ÖĞRENCİLERİNE DETGİS’TEN ORYANTASYON DERSİ

MODA TASARIM ÖĞRENCİLERİNE DETGİS’TEN ORYANTASYON DERSİ
Pamukkale Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü ve DETGİS ortak projesi olan mesleki oryantasyon dersleri DETGİS Başkan Yardımcısı Sibel Aysu’nun katılımıyla devam etti.

Bu yıl açılan ve 41 öğrencisi ile dikkat çeken Pamukkale Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde eğitim öğretim sürerken, Pamukkale Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü ve DETGİS ortak projesi olan mesleki oryantasyon dersleri de devam ediyor. Bu haftaki dersin konuğu DETGİS Başkan Yardımcısı Sibel Aysu oldu.



Aysu öğrencilere sektörü tüm ayrıntılarıyla anlatırken,  kendi iş yaşamından da örnekler verdi. Aysu öğrencilere “Denizli’de tekstil sektörü çok kuvvetli. Tasarım ise bizim sektörün olmazsa olmazlarından. Staja önem vermeli ve stajlarınızı tekstilin farklı aşamalarında yapmalısınız. Mutlaka bir yabancı dil öğrenmelisiniz. Üretimi bilmeniz çok çok önemli. Üretime dönüşebilen tasarımlar yapmalısınız. Bu bölümün öğrencilerinin kendilerini geliştirmeleri adına DETGİS olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Sizler bu bölüm tekstilin Başkenti Denizli’de olduğu için diğer üniversitelerdeki bu bölümü okuyan öğrencilerden daha da şanslısınız. DETGİS Yönetimi olarak sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon