YAŞAM-GÜNCEL

MİMARLAR ODASI DENİZLİ ŞUBESİ’NDE SEÇİM VAR, BAŞKAN KABEL TEKRAR ADAY

MİMARLAR ODASI DENİZLİ ŞUBESİ’NDE SEÇİM VAR, BAŞKAN KABEL TEKRAR ADAY
Mimarlar Odası Denizli Şubesi, 16’ncı dönem yönetimini belirlemek üzere 20 Ocak’ta genel kurula gidiyor. Mevcut Başkan Özlem Kabel ‘Doğru Çizgi’ ekibinin adayı olarak ikinci dönemi için göreve talip olduğunu açıkladı.
 

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde seçimli olağan genel kurul heyecanı yaşanıyor. Seçimler 20 Ocak tarihinde yapılacak. ‘Doğru Çizgi Ekibi’nin başkan adayı olan mevcut başkan Özlem Durdu Kabel ikinci dönemi için bir kez daha meslektaşlarının onayını almak istiyor.



Kabel yaptığı açıklamada “Doğru Çizgi Ekibi olarak 15. dönem seçimlerinde odamızın yönetimine aday olduk ve değerli üyelerimizin destekleri ile bu göreve layık görüldük. Mesleğimize ve kentimize olan sorumluluklarımızın bilinciyle geçirdiğimiz 2 yıllık dönemimizin sonuna geldik. Kapsayıcı, şeffaf, etkin ve geleceğimize entegre bir Mimarlar Odası için çabalayacağımıza söz vermiştik. En başından bu yana kolektif bilincin aşamayacağı hiçbir engel olmadığına inandık ve yolumuza böyle devam ettik” diye konuştu. Kabel; “Gelecek dönemde de aynı bilinçle mesleğimiz, meslektaşlarımız ve kamu yararı adına yapacağımız tüm çalışmalarımızı tarafsız, adil ve mesleki bakış açımız ile yaşanılabilir kentler, mimarlık hizmeti almış yapılı çevre, sürdürülebilir mimarlık ve yaşam ekseninde devam edeceğimize söz veriyoruz. Doğru Çizgi Ekibi olarak taze bir enerjiyle aramıza katılacak meslektaşlarımız ve kıymetli tecrübeleriyle bizimle birlikte olan ekibimizle beraber yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. 16. Dönem Genel Kurulu’nda odamızın yönetimine aday olduğumuzu sizlerle paylaşmak isteriz” diye konuştu.



İŞTE DOĞRU ÇİZGİ YÖNETİM KURULU ADAYLARI
Başkan Kabel öncülüğündeki Doğru Çizgi Ekibi şu isimlerden oluştu: Özlem Durdu Kabel, Mehmet Öztürk, Tuba Acar Panayır, Kadir Onur Güzin, İlyas Ersöz, Tuğba Samanlıoğlu Tozak ve İnanç Berkay.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon