POLİTİKA

MİLLETVEKİLİ TİN’DEN YENİ YASAMA YILI DEĞERLENDİRMESİ

MİLLETVEKİLİ TİN’DEN YENİ YASAMA YILI DEĞERLENDİRMESİ
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemizin müreffeh yarınları için milletimizin ihtiyaç duyduğu kanunları çıkarmaya, daha güçlü bir Türkiye inşa etmeye azimli ve kararlıyız. Gazi Meclisimiz, milli birliğimizin, istiklal ve istikbalimizin teminatıdır. Huzur ve istikrarın yegâne adresidir” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin, TBMM’nin 28. dönem 3. yasama yılı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”
Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve hitaplarıyla TBMM 28’inci Dönem 3’üncü Yasama Yılı'nı açmış bulunuyoruz. İstiklal ve istikbalimizin güvencesi, huzur ve istikrarın yegâne adresi Gazi Meclisimizdir. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan yüksek teknolojiye, tarımdan turizme, ticaretten ekonomiye, enerjiden çevreye, yeni yatırımlara ve desteklere kadar toplumun her kesimine hizmet etmeye ve ihtiyaç duyulan düzenlemeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Bu şuur ve inançla memleketimizin ve milletimizin meselelerine duyarlı olmayı, çözüm sunmayı yüksek hassasiyetle sürdüreceğiz. Tarihten devraldığımız miras ve tecrübeyi hakkıyla taşıyacağız” dedi.

“GÜÇLÜ VE ETKİN BİR PARLAMENTOYUZ”
Türkiye’yi yatırım, üretim, istihdam ve ihracat yoluyla büyütme yolculuğuna kararlılıkla devam edeceklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemizin müreffeh yarınları için milletimizin ihtiyaç duyduğu kanunları çıkarmaya, daha güçlü bir Türkiye inşa etmeye azimli ve kararlıyız. Güçlü ve etkin bir parlamentoyuz. Fikri tartışmalar, demokrasimizin işlerliğinin bir tezahürüdür. Milletimizin takdiriyle teşekkül eden Yüce Meclisimiz, başarılı ve yoğun geçen ilk iki yasama yılını geride bıraktı. Yeni yasama yılında da gayretimizden ödün vermeden milletimize hizmet etmeye ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“GAZİ MECLİSİMİZ YÜKSEK TECRÜBEYE SAHİP”
TBMM’nin milli birliğin teminatı olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin; “Gazi Meclisimiz, yüksek tecrübeye sahip bir meclistir. Binlerce yıllık Türk devlet geleneğinin engin tecrübelerinin vücut bulduğu mukaddes bir oluşumdur. Yeni yüzyıldaki büyük hedeflerimizden biride; yeni, uzlaşmacı ve özgürlükçü bir sivil anayasa ile güçlü Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmaktır. Bu anayasayı da siyaset üstü bir uzlaşı ile milletimizin emrine sunmanın gayretindeyiz. Her türlü düşünce, teklif anayasamıza zenginlik katacaktır. Temel ve sarsılmaz değerlerimizden taviz verilmeyen bir anayasa hazırlanması yönündeki prensibimiz her şeyin önündedir. Milletimizin muazzez iradesini temsil eden yeni ve sivil anayasayı hayata geçirmek inşallah bizlere nasip olur. Ayrıca, Meclis, milli birlik ve kardeşliğimizin de teminatıdır. Güçlü bir geleceği inşa etmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

“İNSANLIK DAVASINA HİZMET EDİYORUZ”
Türkiye’nin dünyada ve bölgede yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmadığına dikkati çeken Milletvekili Şahin Tin; “Dünyada ve bölgemizde yaşanan gelişmeler karşısında susmayacağız. Hak bildiğimiz doğruları sonuna kadar savunmaktan geri durmayacağız. Mazlumun yanında, zalimin karşısında olmak bizim insanlığımızın tezahürüdür. Filistin davası, bir insanlık davasıdır. Saldırganlığa, bu pervasız İsrail vahşetine karşı her alanda sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyız. Barış ve adalet ekseninde yeni bir dünyanın kurulabilmesi için daha etkin çalışacağız. Milletimizin sesini ve sözünü tüm dünyaya duyurmaya, aynı azim, inanç ve kararlılıkla Gazi Meclisimizin çatısı altında devam edeceğiz. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 28. Dönem 3. Yasama yılının hayırlı olmasını, verimli ve bereketli çalışmalara imza atmayı diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon