HONAZ

MİLLET İTTİFAKI OLARAK OY ORANIMIZI İLÇEMİZ İÇİN YÜZDE 75 OLARAK HEDEFLEDİK

MİLLET İTTİFAKI OLARAK OY ORANIMIZI İLÇEMİZ İÇİN YÜZDE 75 OLARAK HEDEFLEDİK
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini Metropol TV’ye değerlendirdi. Kepenek “Millet İttifakı olarak oy oranımızı ilçemiz için yüzde 75 olarak hedefledik” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini Metropol TV’ye değerlendirdi.

SEYİT TORUN NE DEMİŞTİ
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Denizli’deki beş CHP’li Belediyenin ve Başkanlarının çalışmalarıyla ilgili soruya, “Denizli'de de oy oranımız çok hızlı artıyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri de buradaki belediyelerimizin başarısı, ortaya koyduğu performans. Her türlü ötekileştirilmeye rağmen, baskıya rağmen, engellemeye rağmen onlar şikayet etmeden vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için yoğun gayret içerisindeler. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Biz bütün belediyeleri almaya talibiz ve belediyecilik bizim işimiz” dedi.

KEPENEK’TEN METROPOL’E ÖZEL AÇIKLAMA
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Denizli’deki 5 CHP Belediye Başkanı hakkındaki düşüncelerini değerlendiren Başkan Kepenek “Seyit Başkanımıza sözleri ve düşünceleri için teşekkür ediyorum. Yerel yöneticiler olarak başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni yeni projelerle doğru yolda ilerliyoruz. Var gücümüzle çalışıyoruz. Yerel yönetimlerdeki başarı iktidara gelme hızını arttırır. Bu bilinçle çalışmalarımızı yapıyoruz. 180’nin üzerindeki personelimizle çalışmalarımız sürüyor. Söz verdiğimiz projeleri yapmaya devam ediyoruz. Bütün ekibim 24 saat çalışıyor. Önümüzdeki genel seçimlerde Millet İttifakı olarak oy oranımızı ilçemiz için yüzde 75 olarak hedefledik” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon