POLİTİKA

MHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI FERUDUN ÜNAL BULDAN’DA

MHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI FERUDUN ÜNAL BULDAN’DA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal, seçim çalışmalarını Buldan ziyaretiyle devam etti. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in de eşlik ettiği ziyarette, pazaryerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ünal,  Buldan halkıyla kucaklaştı.

MHP Denizli Milletvekili Adayı Ferudun Ünal, 14 mayıs seçimleri çalışmaları çerçevesinde Buldan’ı ziyaret etti.  Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Belediye meclis Üyesi Mustafa Kemal Benli, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, Buldan Ülkü Ocakları Başkanı Nuri Sert ile partililerin eşlik ettiği ziyarette, pazaryerini gezen Milletvekili Adayı Ünal, ilçe esnafıyla da uzun uzun sohbet ederek kendisini tanıttı, destek istedi.



Ünal daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Başkan Şevik,  28. Dönem Milletvekili Adayı Ferudun Ünal’a başarılar dileyerek, “İlçe teşkilatımızla birlikte sizleri Buldan’ımızda ağırlamaktan memnum oldum.  Sizin şahsınızda MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve bütün kadrolarına sadakatlerimi iletiyorum. Bizler emrinizdeyiz. Diye sözlerine Başlayan Başkan Şevik, MHP Denizli’de bir dönem öksüz kaldı İnşallah milletvekili olursunuz Ankara’da da bizleri temsil edersiniz. Allah muvaffak etsin” dedi.



 Milletvekili Adayı Ünal ise Buldan’da kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirterek, “ İlçe ziyaretlerimiz kapsamında semt pazarlarını ve esnafı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bugün de Buldan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik.  Vatandaşlarımızın ilgisinden ve alakasından oldukça memnunum.  28.Dönem Milletvekili seçimlerinde Denizli’yi TBMM’de güçlü bir şekilde temsil  edebilmek için çalışıyoruz” diye konuştu.



Ünal “Doğasıyla, Tarihiyle, Mimarisiyle Dokumasıyla ünlü Buldanlı hemşehrilerimiz ile buluştuk. Kucaklaştık. Buldanlı hemşehrilerimiz kararını vermiş. 14 Mayıs'ta Milliyetçi Hareket partisi diyor. Teşekkürler Buldan” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon