BABADAĞ

BABADAĞ BELEDİYESİ SON İFTAR SOFRASINI MOLLAAHMET’TE KURDU!

BABADAĞ BELEDİYESİ SON İFTAR SOFRASINI MOLLAAHMET’TE KURDU!

Babadağ Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarı programının sonuncusunu Mollaahmet Mahallesi’nde düzenledi. Belediye Başkanı Ali Atlı, “Ramazan Ayı’nı Halil İbrahim soframızda vatandaşlarımızla paylaştığımız için çok mutluyuz” dedi.


Babadağ Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarının son programını Mollaahmet Mahallesi’nde gerçekleştirdi. İftara vatandaşların yanı sıra siyasetçilerin de katılımı yoğun oldu. Mollaahmet Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına CHP Denizli Milletvekili adayı Şeref Arpacı, İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı İbrahim Şenel, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanı Ayşen Yümsek, Demokrat Parti Babadağ İlçe Başkanı Ali Gürcan Atlı, meclis üyeleri, muhtarlar katıldı.

RAMAZAN BABADAĞ’DA BİR BAŞKA GÜZEL
abadağ Belediye Başkanı Ali Atlı iftar sonrası yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden beri Babadağ’ımız için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Mahalle İftarı programımızın sonuncusunu Mollahmet Mahalle’mizde vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Halil İbrahim sofrasında Ramazan Ayı’nı hemşehrilerimiz ile birlikte idrak ettiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda da programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yüce Allah, ömrümüzün sonuna kadar böyle güzel ortamlarda, birlikte iftar açıp, sahur yapmayı bizlere nasip eylesin. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdiden tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.


BAŞKAN ATLI’YA TEŞEKKÜR
İftar sonrasında düzenlenen organizasyon semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ve palyaço gösterileri ile devam etti. Etkinlikler özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Mollaahmet Mahalle sakinleri, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Başkan Atlı’ya teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon