POLİTİKA

MHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LEMAN KALKAN, BULDAN’DA

MHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI LEMAN KALKAN, BULDAN’DA
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Denizli Milletvekili Aday Adaylarından Ebru Leman Kalkan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti…

Denizli Milletvekili Aday Adaları yaklaşan seçim öncesi 14 Mayıs seçim tur ve ziyaretlerine devam ediyor. MHP’den Aday Adayı olan Ebru Leman Kalkan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt’ün de hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Aday Adayı Kalkan ile Belediye Başkan Şevik,  yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Şevik, Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde Kalkan’a başarılar dileyerek “MHP’nin Denizli’den en az 2 milletvekili çıkarması için çalışacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Aday Adayı Kalkan’a teşekkür ederim” dedi.

Kalkan ise “Biz zafere susadık. 2018'den beri Milletvekilimizin olmamasının sızısını yüreğimizde çok fazla hissettik. 2023'te 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde buradan 2 milletvekili ile tercih edileceğimizi inanıyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon