POLİTİKA

MHP DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI KONGRESİNDE YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

MHP DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI KONGRESİNDE YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
Denizli’de ilçe kongrelerini tamamlanmasının ardından bugün düzenlenen 14. MHP Denizli İl Kongresi’nde tek aday olan mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz, yeniden MHP İl Başkanı seçilerek güven tazeledi. Yılmaz “2024 mahalli idareler seçiminde şehrimizin tamamında MHP ve Cumhur ittifakı damgasını vuracağız” dedi. 

Denizli’de ilçe kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14. MHP Denizli İl Kongresi bugün saat 11.00’de özel bir düğün salonunda gerçekleştirdi.



Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhur ittifakı Denizli İl başkanları, siyasi parti üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.



600 delegenin oy kullandığı 14. olağan il kongresinde başkanlık görevine tek aday olarak giren MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, başkan dahil 25 kişilik yönetim kurulunu belirledi. Üyeler ayrıca 7 kişilik disiplin kurulu üyelerini ve 14 kişilik üst kurul üyelerini de belirledi.



“DENİZLİ'Yİ MİLLET İTTİFAKINDAN VE CHP'DEN KURTARIYORUZ”
‘Cumhuriyetin Yeni Yüzyılı’ ve ‘Türk ve Türkiye Yüzyılı’ sloganlarıyla hazırlanan kongrede önemli açıklamalarda bulunan MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “14. Olağan Kongremizin partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Teşkilat çalışmalarına ve mahalli idareler seçimlerine var gücümüzle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.  Aralık ayından bu yana MHP İl Başkanlığı görevini, ekibimle birlikte hiç durmadan yürüttüm. 14. olağan il kongremizde 600 delegemiz oy kullanmaya katılıyor. Kongremizden daha da güçlenerek çıkıyoruz.



Halkımızın partimize olan güveni ve büyük desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. PKK'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden içeri sokturmadık. Zillet ittifakı ve CHP'nin durumunu hepiniz biliyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde Sezgin Tanrıkulu'nun açıklamalarını gördük. Biz Türk askerimizle, bayrağımızla ve devletimizle şeref duyuyoruz. Cumhuriyetin 100. yılında, Türk ve Türkiye Yüzyılında biz hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasını tesis etmek suretiyle Türk siyasetine katkı sağlayamaya devam edeceğiz. Ben katılımları ile beni onurlandıran herkese teşekkür ediyorum. Denizli'de 20'de 20 hedefini yapıyoruz ve Denizli'yi Millet ittifakından ve CHP'den kurtarıyoruz” dedi.



“HERKES İNTERNETTE GİRİP 'MERAL AKŞENER VE PROJE' YAZSIN”
14. Olağan Kongrenin Denizli’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Denizli’de il başkanımız ve ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizler durmadan hem ülkemize hem de Denizli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Son zamanlar zillet ittifakı dağılıp dağılmadığı, seçimlere ayrı mı yoksa beraber mi gireceği çok merak ediliyor.  En son İYİ Parti Genel Başkanı yerel seçimlere ayrı gireceğini söyledi. Ama herkesi uyarmak istiyorum.



İYİ Parti'nin bir kuruluş hedefi var. Bu kuruluş hedefini en iyi anlatan İYİ Parti'nin Genel Başkanıdır. Herkes internette girip 'Meral Akşener ve proje' yazsın. Meral Akşener size kendisinin nasıl bir proje olduğunu anlatmış. Bunun görevi Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar etmektir ve birinci görevi budur. Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti'yi bir değerlendirin. Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi millet tarafından kuruldu” ifadelerini kullandı.




İŞTE BUGÜN SEÇİLEN MHP KADROLARI…

YÖNETİM KURULU
HAKAN ÇETİNKAYA
MEHMET ALTINTAŞ
İSMAİL CİRİT
RAŞİT ÖZDEMİR
KEZİBAN ÇETİNKAYA
ESRA BOYLU
MURAT KORKMAZ
YİĞİTCAN YELPAZE
OSMAN KOÇER
AHMET ÖĞÜTCEN
İHSAN AYBEY
MEHMET ÖZTÜRK
SEVİL KARATOĞLU
HASAN ZOR
SELAMİ FURKAN KAYABAŞI
MEHMET SOLMAZ
SELEN AKCAHÜSEYİN
ALPER BAYSAL
CİHANGİR YELPAZE
HAKAN ORHAN BİLGİN
ALİ ATICI
İDRİS KARADAĞ
SERDAR ÇIRALI
HASAN KARAKUZU

İL DİSİPLİN KURULU
ABDULLAH GENCER
TANER ARSLAN
YASİN GÜNGÖR
ALİ RIZA ÖZKAN
BİLAL TÜRKOĞLU
GÜLNİHAL DUMLUPINAR TEKE
TUFAN ERTUĞRUL

ÜST KURUL DELEGELERİ
MEHMET ALİ YILMAZ
HAKAN ÇETİNKAYA
ALİ ÇİFTÇİ
ALİ AKGÜN
HÜSEYİN BURAN
ERGUN ÇİFTÇİ
YAŞAR AKAKÇA
MURAT KORKMAZ
MURAT GENÇ
HAKAN ERTEKİN
CAFER BİRTÜRK
İHA .

İHA .

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon