POLİTİKA

MHP DENİZLİ’DE DİĞER İLÇE KONGRELERİ 5 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

MHP DENİZLİ’DE DİĞER İLÇE KONGRELERİ 5 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
MHP Denizli’de Pamukkale ve Merkezefendi kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler diğer ilçe kongrelerine çevrilirken, MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp, Eylül ayı kongre takvimini açıkladı. Gökalp, 5 Eylül’de Acıpayam İlçesi ile start verilecek kongrelerin şimdiden hayırlı olmasını diledi.

MHP Denizli’de ilçe kongreleri geçtiğimiz haftalarda başlamış Pamukkale İlçesi’nde Mehmet Ali Yılmaz, Merkezefendi İlçesi’nde ise Mehmet Altıntaş tekrar ilçe başkanı seçilerek güven tazelemişti. İki merkez ilçede kongrelerini tamamlayan Denizli MHP’de gözler şimdi diğer ilçe kongrelerine çevrildi.

MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Gökalp, MHP’de diğer İlçe kongrelerinin hafta sonu başlayacağını söyledi. Gökalp “Genel Merkezimiz tarafından onaylanan ilçe kongre takvimimize göre ilk kongremiz 5 Eylül’de Acıpayam’da, 6 Eylül’de Çameli’de, 7 Eylül’de Güney’de, 8 Eylül’de Babadağ ve Tavas’ta, 9 Eylül’de Buldan’da, 10 Eylül’de Bozkurt ve Sarayköy’de, 11 Eylül’de Beyağaç’ta, 12 Eylül’de Honaz ve Çardak’ta ve 13 Eylül’de Kale’de gerçekleştirilecek” dedi. Başkan Gökalp “MHP Denizli, kongrelerimizden yenilenmiş ve daha da güçlenmiş olarak çıkacaktır. Ben kongrelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Gökalp “Ülkemizin zorlu dönemlerden geçtiği şu zamanlarda MHP olarak her zaman, her koşulda devletimizin ve milletimizin bekası için var olmaya devam ediyoruz. Denizli’de partimiz ve tüm teşkilatlarımız dimdik ayaktadır” diye konuştu.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon