BAKLAN

DENİZLİ’DE BİR OKULDA DAHA KORONA VAKASI

DENİZLİ’DE BİR OKULDA DAHA KORONA VAKASI
Denizli’de Hacı Ahmet Paralı İlkokulu ve Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’ndeki  iki öğretmenin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından gözler eğitim kurumlarına çevrilirken, bir başka okulda daha koronavirüs vakasına rastlandı.

2020 – 2021 Eğitim öğretim yılının uzaktan eğitimle de olsa başlamasının ardından Denizli okullardan gelen korona virüs vakaları ile sarsılıyor. Denizli’de bir süre önce Merkezefendi İlçesi’nde eğitim veren Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’nda bir öğretmende koronavirüs olduğunun ortaya çıkmasının ardından gözler Denizli’deki eğitim kurumlarının üzerine çevrildi. Öğretmen tedavi altına alınırken, temaslılar evlerinde karantinaya alınmıştı. Denizli bu haberle çalkalanırken, bir başka okuldan koronavirüs vakası haberi daha geldi. Denizli’nin Tavas İlçesi’nde Zeybekler Anadolu Lisesi’nde görev yapan bir öğretmende koronavirüs belirtileri ortaya çıkınca, kendisine test yapıldı. Test pozitif çıktı. Öğretmen ailesi ile birlikte evinde karantinaya alınırken, tedavisine başlandı.

BU KEZ HABER BAKLAN’DAN
Bugün ise yine bir başka okuldan koronavirüs haberi geldi. Bu kez haber Baklan ilçesi’nden Denizli merkezde oturan ancak Baklan Dağal’daki görev yaptığı okula günü birlik gidip gelen bir öğretmenin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine öğretmenle temaslı okulda görevli diğer öğretmenlerde karantina altına alındı.

BAKLAN BELEDİYE BAŞKANI OLAYI DOĞRULADI; ÖĞRETMENLERİMİZİN SAĞLIK DURUMU İYİ
Denizli Metropol canlı yayınına katılan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever olayı doğruladı. Başkan Gülsever “Ne yazık ki haber doğru. Öğretmenimiz koronavirüse yakalanmış. Onunla temaslı 11 öğretmenimiz karantina altına alındı. Bu öğretmenlerimizin 5’i Denizli’den gidip geliyor, 6’sı ise ilçemizde ikamet ediyor. Evlerinde izole olacaklar. 14 gün boyunca gözetim altındalar. Her türlü ihtiyaçları karşılanacak. Şimdi yapılan test ve muayenelerinde herhangi bir hastalık bulgusuna rastlanmadı. Ama önlem amaçlı süreç devam edecek. Hepsinin sağlık durumu iyi” dedi.


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon