EKONOMİ

MERSİN “GÜNEY EGE TEKNOLOJİNİN MERKEZİ OLACAK”

MERSİN “GÜNEY EGE TEKNOLOJİNİN MERKEZİ OLACAK”
Kısa adı GESİFED olan Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin, federasyon olarak önümüzdeki dönemi teknoloji dönemi ilan ettiklerini açıkladı…

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin “Denizli, Muğla ve Aydın bölgesindeki sivil toplum kuruluşları başkanları olarak tek bir çatı altında bir araya geldiğimiz GESİFED, bölge kalkınmasını hızlandırmak, ülke ekonomisindeki payını artırmak amacıyla birçok proje geliştirmiştir. Bundan sonraki süreçte de yeni birçok proje geliştireceğiz” dedi.

Teknolojiye her zamankinden çok daha önem vereceklerinin altını çizen Mersin “Bu dönemi teknoloji dönemi ilan ediyoruz. Hedefimiz, bölgemizi teknoloji girişimciliği ve teknoloji yatırımcılığı konusunda ülkemizin ve dünyanın önde gelen merkezlerden biri haline getirmek. Ayrıca bölge dernek temsilcilerimiz ile birlikte, bölgelerinde durum tespiti yaparak, sorunlarına kalıcı çözümler üreteceğiz. Yeni dönemde, şehirlerini iş dünyasında en iyi şekilde temsil eden değerli derneklerimizle yakinen çalışıp, birlikte Güney Ege bölgesinin adını Türkiye’ye ve dünyaya kazıyacağımız bir dönem olmasını diliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon