EKONOMİ

MERSİN: GÜNEY EGE İŞ DÜNYASI TÜRKONFED YÖNETİMİNDE 3 KİŞİ İLE TEMSİL EDİLECEK

MERSİN: GÜNEY EGE İŞ DÜNYASI TÜRKONFED YÖNETİMİNDE 3 KİŞİ İLE TEMSİL EDİLECEK
Kısa adı TÜRKONFED olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu genel kurula gidiyor. Genel kurulla ilgili açıklamada bulunan kısa adı GESİFED olan Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Başkanı Oktay Mersin, içinde Denizli, Aydın ve Muğla’dan iş dünyası derneklerinin olduğu GESİFED’in, TÜRKONFED’in yeni seçilecek yönetiminde 3 iş insanı ile temsil edileceğini söyledi. Bu üç ismin kimler olacağı merak ediliyor…

ÖZEL HABER
Bölgesel ve sektörel iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), gönüllülük esasına göre kurulmuş bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olarak dikkat çekerken, çatısı altında 26 bölgesel, 4 sektörel olmak üzere 30 federasyon, 274 dernek üzerinden 40 bine yakın şirket bulunduruyor.

Kısa adı TÜRKONFED olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu yarın genel kurula gidiyor. 14. Genel kurul 14.00 – 15.30 saatleri arasında İstanbul’da CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek. TÜRKONFED’e bağlı en büyük federasyon olarak dikkat çeken ve kısa adı GESİFED olan Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin, genel kurul öncesi Denizli Metropol’e açıklamada bulundu.

Mersin, GESİFED ve GESİFED’e bağlı dernekler olarak yapılacak genel kurula katılacaklarını söyledi. Mersin “Denizli, Aydın ve Muğla’daki iş dünyası derneklerinin çatı kurumu olan GESİFED olarak, genel kurulda bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Daha önce yönetim kurulunda bir iş insanı ile temsil edilen GESİFED, yeni dönemde TÜRKONFED yönetiminde üç iş insanı ile temsil edilecek. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu da GESİFED’in ne kadar önemli bir federasyon olduğunun bir göstergesi. Yeni dönem yapılacak çalışmalarda GESİFED daha da aktif olacaktır” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon