EKONOMİ

"MERMER SEKTÖRÜNDE KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER ÜRETİLMELİ"

"MERMER SEKTÖRÜNDE KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER ÜRETİLMELİ"

27. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılım sağlayan ve fuar hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ; “ Fuar sayesinde dünyayla ticaret gerçekleştiriyoruz. Mermer sektöründe katma değere dönük ürünler üretilmeli ve bu ürünleri satmak zorundayız. Denizlili firmalar bunu başardı”dedi.

Doğal taş sektörünü İzmir’de ağırlayan 27. Marble İzmir – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 27’nci kez açılmanın heyecanını yaşıyor. Fuarda Denizli’den 59 firma stant açtı.
 

MÜJDAT KEÇECİ’NİN AÇIKLAMASINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Fuar sayesinde dünyayla ticaret gerçekleştiriyoruz”

Fuara katılım sağlayan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Başkan Keçeci; Başkanlığım süresince firmalarımızın yanında olduk. Fuarda da onları yalnız bırakmadık. Fuarın katılımcısı yüksek. Denizlili firmalarımızı tek tek ziyaret ettik. Firmalarımız taşı adeta işlemiş. Bu eseler ticari değere ulaşıyor. Fuar sayesinde dünyayla ticaret gerçekleştiriyoruz. Taşı katma değer elde ederek satıyoruz. Taşı değerlendiriyoruz. Ülkemizde katma değerli ürüne ihtiyaç var. Mermer sektöründe katma değere dönük ürünler üretilmeli ve bu ürünleri satmak zorundayız. Denizlili firmalar bunu başardı” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon