MERKEZEFENDİ

MERKEZEFENDİ’DE OFF-ROAD RÜZGARI ESECEK

MERKEZEFENDİ’DE OFF-ROAD RÜZGARI ESECEK
Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Eylül tarihlerinde Merkezefendi’de start alıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 22 Eylül Pazar günkü seyirci etabına Denizlilileri davet etti.

Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacak olduğu Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Eylül Merkezefendi Off Road Pisti’nde yapılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Off Road yarışları ile ilgili basın toplantısı düzenledi. 

Yarışlara ev sahipliği yaptıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını dile getiren Başkan Doğan, bu yarışların Merkezefendi’nin marka değeri olduğunu söyledi. Şeniz Doğan, Off Road’a ilginin arttığını belirterek, yarışların Denizli ve ilçenin tanıtımı açısından önemine dikkat çekti…



Başkan Doğan, “Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Yarışlarımızı burada bu pistte gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Merkezefendimizden, Denizlimizden ve çevre illerimizden birçok seyircimizi Bekliyoruz. İlçemizin bu off road yarışlarıyla adının duyulmasının bir marka değeri oluyor. Denizlimize ve ilçemizin tanıtımı anlamında çok büyük katkıları var. Ben bütün Merkezefendili, Denizlili ve çevre illerdeki hemşerilerimi bu yarışa davet ediyorum. Çünkü biz hazırız, pistimiz hazır, ekip arkadaşlarımız hazır” dedi. 



21-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Off Road yarışına 20’nin üzerinde aracın katılım sağlaması bekleniyor. 21 Eylül’de Mukavamet Etabı ile seyircisiz olarak başlayacak olan etapta sporcular 12 kilometrelik alanda yarışacak. 22 Eylül Pazar günü saat 12.00’de ise Seyirci Etabı’nda sporcular 6 kilometrelik alanda yarışarak, Off Road Pisti’ne gelen vatandaşlara heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Seyir açısından Türkiye’nin en iyi pisti olan Merkezefendi Off Road Pisti, tüm seyircilerin tüm araçları yukarıdan kuş bakışı açısı ile izlemesine olanak sağlayacak.


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon