MERKEZEFENDİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TEN İLK GALİBİYET

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TEN İLK GALİBİYET
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de 5. hafta maçında PAÜ Spor Kompleksi’nde Büyükçekmece’yi konuk eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sahadan 77 – 76’lık sonuçla üstün ayrıldı ve böylece sezonun ilk galibiyeti gelmiş oldu…  

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde ikinci sezonun beşinci maçına kendi saha ve seyircisi önünde çıkan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Büyükçekmece ile karşılaştı.

Büyük mücadeleye sahne olan maçta ilk periyot Büyükçekmece’nin 23 – 21’lik üstünlüğü ile geçilirken, maçın ikinci periyodu ve ilk yarısı 41-41 beraberlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı karşılaşmanın ise üçüncü periyodu büyük mücadele içinde geçerken, bu periyotta Büyükçekmece 23,  Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ise 15 sayı üretti. Karşılaşmanın son periyotunda maç bir Merkezefendi’ye bir Büyükçekmece’ye dönerken, Merkezefendi son sanıyileri iyi oynayarak karşılaşmayı 77-76 üstün tamamladı. Böylece sezonun ilk galibiyeti gelmiş oldu…  Bu periyotta 21 sayı atan Merkezefendi, potasında ise 13 sayı gördü.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon