HONAZ

HONAZ BELEDİYESİ KARAÇAY SOSYAL TESİSİ TÖRENLE AÇILDI

HONAZ BELEDİYESİ KARAÇAY SOSYAL TESİSİ TÖRENLE AÇILDI
Honaz Belediyesi Karaçay Sosyal Tesisi için Honaz’ın Karaçay Mahallesi’nde açılış töreni düzenledi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 12 Aralık’ta temel attıklarını, 10 ayda tesisi bitirdiklerini ve yatırımların devam edeceğini belirterek “Honazlılara, Karaçaylılara çifte bayram yaşattık. Söz verdik yaptık” dedi.

Honaz Belediyesi’nin Karaçay Mahallesi’ndeki sosyal tesisi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, Honazlı ve Karaçaylı vatandaşlar katıldı.



Törende ilk sözü alan Karaçay Mahalle Muhtarı Hasan Acar, başta Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Ardından konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “Çok güzel bir açılışı, çok özel ve anlamlı bir günde yapıyoruz. Kepenek Başkanımızı böyle bir tesisi kazandırdığı için kutluyorum. Belediye Başkanlığı zor bir iştir. 7’den 7’e herkese hizmet ediyoruz. Her zaman için vatandaşların yanındayız. Karaçay’daki önemli bir eksiklik böylece giderilmiş oldu. İyi günde, kötü günde bu tesiste buluşacaksınız. Önemli olan doğru projeyi, doğru yerde, doğru ödenekle yapmaktır” dedi.



Ardından konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçeye verdikleri yatırım sözlerini bir bir gerçekleştirdiklerini belirerek "Yola çıktığımızda ilk geldiğimiz yer Karaçay’dı. Bugün büyük bir heyecan içindeyim. Karaçay’a bir söz vermiştim. O sözü tutuyorum. Karaçay sonunda hak ettiğini aldı. Onurla, gururla bu açılışı yapıyoruz. Başta Karaçay eski Belediye Başkanı Sezgin Karateke ve Mahalle Muhtarımız Hasan Acar olmak üzere tüm eski Başkanlarımızın burada büyük emeği var. Onların da katkıları var, teşekkür ediyorum.  Mahallemizin en önemli sorunu çözüm buldu. Bu bizim için büyük onur. Mahalleli zor koşullarda etkinliklerini gerçekleştiriyordu. Kardı kışta. Artık bunlar yaşanmayacak. 6 tane sosyal tesisi bitirdik, bir ay içinde hepsini açacağız.  İktidara geldiğimizde  çok daha fazlasını  yapacağız” diye konuştu.   



Başkan Kepenek’in ardından konuşan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise  “Herkes gülsün. Herkes mutlu olsun.  Çocuklar yatağa aç girmesin. Tarımda hayvancılıkla uğraşanlar kazansın istiyoruz.  Bu tesis için tüm enerjisini ve emeğini koyan başta Yüksel Kepenek Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından dua edildi. Daha sonra katılımcılar, açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

HONAZ BELEDİYESİ KARAÇAY KAPALI
PAZARYERİ VE SOSYAL TESİS PROJESİ
Honaz İlçesi Karaçay Mahallesi’nde bin 600 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Karaçay Sosyal Tesis projesi, 800 metrekare toplam kapalı alana sahip. Bu alan içinde kahvehane, taziye odası, mutfak ve bir adet iş yeri ve tuvaletler yer alıyor. Sosyal Tesis kapalı alanlarının yanında ise çocuk oyun parkı bulunuyor.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon