SPOR

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TE İKİ İMZA BİRDEN

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET’TE İKİ İMZA BİRDEN
Transfer çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, genç oyuncular Said Emre Yosmaoğlu ve Ata Engin’i renklerine bağladı…

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Şimdiye kadar iç transferde Berke Aygündüz, İsmail Karabilen, VrenzBleıjenbergh ve Muhaymin Mustafa ile sözleşme uzatan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Arca Tülüoglu, Ayberk Olmaz, Isaiah Reese’in ardından dış transferde dördüncü transferini Craig Randall ile gerçekleştirdi.

Yeşil siyahlı kurmaylar dış transferde bu kez iki genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Said Emre Yosmaoğlu ve Ata Engin Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketli oldu.

2003 doğumlu Said Emre Yosmaoğlu Darüşşafaka altyapısında yetişti. Geçtiğimiz sezonu TBL’de mücadele eden Konyaspor’da geçirdi.  Bir diğer yeni transfer Ata Engin ise 20 yaşında  ve Beşiktaş altyapısında yetişti. Engin geçtiğimiz sezonu TB2L’de mücadele eden HighTouch’da geçirdi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon