MERKEZEFENDİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET KONYA’DAN ZAFERLE DÖNÜYOR

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET KONYA’DAN ZAFERLE DÖNÜYOR
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de 6. hafta maçında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sahadan 92 – 91’lik sonuçla galip ayrıldı ve böylece sezonun ikinci galibiyeti gelmiş oldu…  

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde ikinci sezonunun altıncı maçına çıkan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı.

Büyük mücadeleye sahne olan maçta ilk periyot Merkezefendi  Denizli Basket’in 25 - 14’lük üstünlüğü ile geçilirken, maçın ikinci periyodu ve ilk yarısı yine Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in 43-42’lik üstünlüğü ile  tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı karşılaşmanın ise üçüncü periyodu büyük mücadele içinde geçerken, bu periyotta Konyaspor 24,  Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ise 19 sayı üretti.

Karşılaşmanın son periyotunda maç bir Merkezefendi’ye bir Konyaspor’a  dönerken, normal süre 80 - 80 bitince uzatmaya gidildi.

Uzatma bölümü de büyük çekişmeye sahne oldu. Son saniyeleri iyi oynayan Merkezefendi Denizli Basket karşılaşmadan 92-91’lik sonuçla  ayrılarak sezonun ikinci galibiyetini elde etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon