POLİTİKA

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA EKREM BAŞER SÖZÜ!

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA EKREM BAŞER SÖZÜ!
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkanı Ekrem Başer, Merkezefendi Belediyesi çalışanları için bir video paylaştı ve onlara “Hiçbiriniz işinizden olmayacaksınız. Hak ettiğinizi fazlasıyla alacaksınız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, son yayınladığı video ile Merkezefendi Belediye çalışanlarına seslendi. Seçimlere 2 gün kala paylaşılan videoda belediye çalışanlarına güven veren Başer, net ve samimi konuştu.

“ÇOK DEĞERLİ EMEKÇİ”
Ekrem Başer, bu kez yine sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Merkezefendi Belediye çalışanlarına seslendi. Videoda “Belediyenin çok değerli emekçisi” diyerek sözlerine başlayan Başer, göreve geldiklerinde belediye çalışanlarından hiç birinin işsiz kalmayacağını dile getirip şöyle dedi:


“HAK ETTİĞİNİZİ FAZLASIYLA ALACAKSINIZ”
“Belediyenin çok değerli emekçisi. Seçim sürecinde son günlere girmiş bulunuyoruz. Belediye Başkanı olduğumuzda gönül rahatlığıyla söylemek isterim ki, hiç biriniz işinizden olmayacaksınız. Hak ettiğinizi fazlasıyla alacaksınız. Bu vesileyle sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon