POLİTİKA

MEMLEKET PARTİSİ DENİZLİ’DE MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

MEMLEKET PARTİSİ DENİZLİ’DE MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
Memleket Partisi Denizli’de yapılanmasını sürdürüyor. İl Başkanı Yılmaz İçen’in yetki belgesini almasının ardından şimdi de partinin Merkezefendi İlçe Başkanı belli oldu…

Ülke çapında hızlı bir şekilde yapılanmasını sürdüren Memleket Partisi’nde Denizli yapılanması da devam ediyor. Memleket Partisi’nin Denizli il Başkanı’nın tekstilci iş insanı Yılmaz İçen olduğu 9 Nisan tarihinde açıklanmıştı. Ardından Başkan İçen, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den İl Başkanlığı yetki belgesini düzenlenen törenle aldı.

DENİZLİ’DE YAPILANMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Denizli İl Başkanı Yılmaz İçen, genel merkez binasında bir süre görüştü. Başkan İçen, Denizli Metropol’e bu çok özel görüşmede neler konuşulduğunu anlattı. İçen, “Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'den, kurucu il başkanlığı yetki belgemizi aldık. Daha güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Ülkemize ve İlimize hayırlı olsun. Tören sonrası Genel Başkanımız ile Denizli’de il ve ilçe yapılanmalarımız ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Yolumuz uzun vaktimiz kısa, hemen hızlı bir şekilde Denizli yapılanmamızı tamamlayıp kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

BAŞKAN İÇEN MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANINI AÇIKLADI
İl Başkanı Yılmaz İçen’in yetki belgesini almasının ardından şimdi de partinin Merkezefendi İlçe Başkanı belli oldu… Partinin Merkezefendi İlçe Başkanının Sanayici ve İnşaat Yüksek Mühendisi Erhan Derici olduğu 19 Mayıs tarihinde açıklandı. Açıklama İl Başkanı Yılmaz İçen’den geldi. İçen “Erhan Derici, Partimizin Merkezefendi, Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim. Memleketimiz için hayırlı olsun. Birlikte başaracağız” dedi.

“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM”
Merkezefendi Kurucu İlçe Başkanı Erhan Derici ise görevi almasının ardından yaptığı açıklamada “Memleket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini böylesine önemli bir günde almak nasip oldu. Merkezefendi'mizin ve ülkemizin aydınlık yarınları için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon